Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy najlepiej kupić PC?

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedy lepiej kupować kompa w grudniu czy styczniu? Kiedy jakieś lepsze promocje/przeceny są? :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Szczerze z tego co sam zauważyłem Że ceny wariują caly czas Poprostu trzeba trafić na promocje i tyle

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Już widziałem, że sprzęt drożeje o te kilkanaście/dziesiąt złotych, jak zawsze na święta, więc albo teraz jeszcze, albo po świętach ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Już widziałem, że sprzęt drożeje o te kilkanaście/dziesiąt złotych, jak zawsze na święta, więc albo teraz jeszcze, albo po świętach ;)

Teraz już nie tyle kwestia świąt, co dolar zdrożał o te 30 groszy...

Hooy wie co z polityki trumpa wyjdzie, może być tak, że i dolar skoczy do 5zł, to wtedy taniej na bank nie będzie

436951440626370320491.png

Opublikowano

Teraz już nie tyle kwestia świąt, co dolar zdrożał o te 30 groszy...

Hooy wie co z polityki trumpa wyjdzie, może być tak, że i dolar skoczy do 5zł, to wtedy taniej na bank nie będzie

Ahh ten Trump xD

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Generalnie po świętach często są wyprzedaże i niższe ceny. Na święta zawsze wszystko drożeje. Np. na morele około miesiąca ceny ciągle idą w górę. Chciałem kupić komputer siostrze ale od października zestaw podrożał o prawie 300 zł... Nie kupuj na święta jeżeli zależy ci na pieniądzach. Zawsze po.

Opublikowano

To nie chodzi, ze swieta do konca, tylko wlasnie Kirito wyjasnil, dolar drozeje, na morelach potrafia przez to o grosz zmienic cene. (dzieje sie to z automatu, nikt sie z tym nie bawi oczywiscie xD), kiedy kupic? No jak dolar spadnie, jakies czesci, chociaz nie polecam na raty mozna wczesniej, jesli jakas faktycznie dobra promocja sie trafi. (black friday etc)

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...