Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd gry, ktoś wyjaśni?

paTryQ93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy odpalam grę wszystko ładnie pięknie wchodzę do lobby wybieram postać, skina wszystko, gdy dochodzi do momentu ładowania gry odrazu wywala i pokazuje mi się to... 
Ktoś wyjaśni bądź wie działam na windows 10

82c16s.jpg

Opublikowano

Mialem tak, ale po wyslaniu tej wiadomosci to juz tak nie mialem, ale to pewnie przez to ze na botach jechales ;p 

zrob reinstalke / lub napraw pliki gry

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Vaiktar Czy na botach czy online to samo :/

W takim razie zrób jak napisał reinstall/naprawa plików gry. Korzystasz z nowego klienta może?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Vaiktar Czy na botach czy online to samo :/

Wlasnie tak nie jest, w przypadku zoomhacka on musi w jakis sposob podmienic cos plikach aby dzialal.

volibot na elobuddy musi zmienic ustawienia clienta aby dzialal w jak nalezy i ustawic to w ten sposob by wydajnosc komputera byla na mniej wiecej takim samym poziomie jak wczesniej.

tak samo jest  z bolem czy L# bo musi cos zrobic injector by cos zadzialalo, ale widocznie nie ma sensu ci tlumaczcy skoro dla cb to jedno i to samo 

Opublikowano

5a6acfea080e478bb9b3660516ff4521.png

co to jest xD

@topic

Może masz jakieś oprogramowanie ingerujące w lola? Jakieś cheaty czy coś. Jest to najczęstszy powód bugsplatu 

Opublikowano

5a6acfea080e478bb9b3660516ff4521.png

co to jest xD

@topic

Może masz jakieś oprogramowanie ingerujące w lola? Jakieś cheaty czy coś. Jest to najczęstszy powód bugsplatu 

widac ze temat to jakis troll, umieszcza reklame > a to jest jak reflink > bana mu na 7 dni czeba dać

Tak jak mówiłem musisz zrobić naprawę plików, a jak nie pomoże to pisz,,,,,

Opublikowano

Ściągałem od nowa wszystko, usunąłem starego klienta całkiem, teraz nawet nie chce pobrać z nowego klienta całkiem gry i wgl też bugsplat wyskakuje przy 1% ściągania, poje... to :D

@Edit zapomniałem dodać też że wszystkie sterowniki jak karta graf, directx, systemu i wgl wszystkie zaktualizowane na bieżąco 

Opublikowano

Ściągałem od nowa wszystko, usunąłem starego klienta całkiem, teraz nawet nie chce pobrać z nowego klienta całkiem gry i wgl też bugsplat wyskakuje przy 1% ściągania, poje... to :D

@Edit zapomniałem dodać też że wszystkie sterowniki jak karta graf, directx, systemu i wgl wszystkie zaktualizowane na bieżąco 

To zamiast usuwać starego klienta spróbuj do niego wrócić, jak bugsplat może wyskakiwać podczas pobierania gry xD Pierwsze słyszę. Chyba, że się pomyliłeś i chodzi Ci o loading screen.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Coś mogło zostać w rejestrze systemu po usunięciu plików Lola - CCleanerem wyczyść rejestr i od nowa instaluj, jeśli nie pomoże - coś się wymyśli.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najprawdopodobniej nie masz miejsca na dysku na którym masz zainstalowanego lola i patch nie może się pobrać do końca. 

Opublikowano

Najprawdopodobniej nie masz miejsca na dysku na którym masz zainstalowanego lola i patch nie może się pobrać do końca. 

1 tera bajt i na pewno nie mam miejsca...

@Creative wróciłem z pracy i właśnie spróbuje z CCleanerem trzeba zobaczyć i dam edita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...