Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać się do klubu piłkarskiego? Pytania i niewiadome.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka sportowe świry. A tak na poważnie to chciałbym odnowić swoje relacje ze sportem, konkretniej piłką nożną aczkolwiek nie mam pojęcia jak się teraz do tego zabrać. Trenuję coś tam z ojcem i z jego kumplami na hali, raz w tygodniu jakaś poklepanka na hali ale nic większego. U mnie w mieście jest jeden klub ale nie chciałbym tam wracać z racji tego, że są tam takie dzikusy z mojego osiedla i nie idzie się z nimi dogadać chyba, że byłbym na poziomie Lewandowskiego to wtedy tak. Chodzi mi raczej o jakiś klub tak na początek, żeby wyrobić formę, spalić parę kilo i poklepać coś na boiskach/hali. Macie jakieś porady/sugestie/pomysły jak to zrobić? Czy jest jakaś realna szansa, że w wieku 21 lat da radę coś osiągnąć, wrócić do sportowego trybu? 

ezgif-com-effects.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

Do trybu sportowego wrócić możesz zawsze, to zależy tak naprawdę tylko od ciebie. Jeśli chciałbyś dostać się do jakiegoś klubu, co w tym wieku może być ciężko, aby dostać się do jakiegoś porządnego klubu... Dołącz do drużyny z C, B, lub A klasy i graj tak długo, aż nie dostaniesz się ciut wyżej. Szczerze w tym wieku to dużej kariery nie wróżę, ale jeśli jesteś dobry to będziesz grał w lepszej lidze. Może nie w Ekstraklasie, ale druga, trzecia liga jest jak najbardziej w twoim zasięgu. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A z gry w 3 lidze można już utrzymać rodzinę :)

Potwierdzam słowa kolegi, jednak trzeba sobie zdawać sprawę, że kariera nie będzie trwać wiecznie.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...