Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką w CsGo ;/

Igorasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z myszką MODECOM MC-WM9 jest to mysz bezprzewodowa. Dzisiaj kupiłem tą o to mysz i dzieje sie takie coś że jak obracam myszką po podkładce w grze ona sie obraca z opózniem i tak jak by plywala próbowalem instalować cplmousefix i wyłączałem synchronizacje pionową myszki,aktualizowałem sterowniki i nic.

Jeśli ktoś pomoże z góry dzięki ;)

Opublikowano

Skoro dziś kupiłeś to wróć do sklepu z rachunkiem i powiedz żeby dali ci nową. Jeśli nowa będzie działać tak samo to kup przewodową bo bezprzewodowe mają opóźnienie ale nie powinno one tak bardzo przeszkadzać.

Opublikowano

No przeszkadzają mocno w tym csie no nwm co poradzic . ;/

Mówiłem co musisz zrobić. Pójdź z tą myszką (najlepiej wraz z opakowaniem o ile nie wyrzuciłeś) i z rachunkiem/fakturą (dowód zakupu) i powiedz by ci wymienili na nową, a w domu sprawdź czy dalej to występuje. Możliwe, że po prostu myszka sama w sobie przez to, że jest bezprzewodowa chodzi nieco ślamazarnie. Do gier typu FPS kupuje się zazwyczaj myszki przewodowe z racji tego, że nie mają opóźnień tak jak bezprzewodowe. Więc jeśli będzie dalej "zamulać" to musisz kupić inną. Chociaż według mnie nie ma aż tak dużej różnicy jeśli chodzi o opóźnienia. No ale ja strzelcem wyborowym to nie jestem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...