Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja windowsa na 2 partycji

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż podobno dużo osób mówi ze win 10 to syf pod cs go i że win 7 był by do tego lepszy. Więc postanowiłem zainstalować dwa systemy na 2 różnych partycjach aby nie stracić gwarancji jak by potem coś się stało.

Posiadam komputer od roku i jeżeli bym zainstalował win 7 i coś się stało to by mogli mi potem nie uznać gwarancji bo posiadałem oryginalnego win 10 od kupna.

Na dysku C posiadam windowsa 10 , i chciałbym na drugim dysku D zainstalować win 7 i zobaczyć różnice w gierkach.

Ma ktoś poradnik do tego jak zrobić albo mógłby wytłumaczyć ??       Bym był wdzięczny  :)

imetin_logo.png

Opublikowano

A tobie czego mamy współczuć, braku samodzielnego myślenia i czytania ze zrozumieniem czy co ?  

Aż poradnik trzeba ci napisać by zainstalować drugi system? Skoro potrafisz zainstalować jakikolwiek system to drugi instalujesz tak samo gdziekolwiek chcesz na dysku bez żadnego poradnika.

p.s.

Może dobrą radą jest tylko  nie słuchać idiotycznych rad że KONIECZNIE TRZEBA FORMATOWAĆ DYSKI, w żadnej instalce systemów Windows nie jest wymagane formatowanie jeśli tego nie chce sam użytkownik. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Po to jest forum chyba zeby sie zapytac , pomoc.

Juz bardziej szanuje tych co zobacza ten post , i nie skomentuja jak mieli by pisac komentarz typu

''Normalnie  zainstaluj tam gdzie chcesz. ''

imetin_logo.png

Opublikowano

Dostałeś odpowiedź i zamiast chociaż spróbować to zrobić piszesz głupie komentarze nie związane z tematem.  

Jak na razie nie widzę byś miał z czymkolwiek problem poza spróbowaniem uruchomienia instalki. Będziesz miał z tym problem to dopiero pisz z sensem w czym opisując co nie działa, nie na każdym systemie i sprzęcie da się bezproblemowo zainstalować w7 ( zainstalować zawsze się da )  a do tego tutorialu nie ma. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...