Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów lagi na EUNE?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy, pytanie wieczoru: 

Czy są jakieś lagi na eune?

Nwm bo gram sobie, a tutaj nagle przerwania połączenia, 50 ms (norma) i nagle nie widze mininów ale widze jak champy cos rozwalają, wieze itp. Mam 400 fps przy tym gtx 970 wiec to z pewnością nie jest wina kompa.

A najlepsze w tym wszystkim jest to że kiedy spróbuje się rozłączyć z grą to oczywiście black screen > reset kompa > włączam clienta i przestawia mi automatycznie region na North America, super updaty itp, i jak zmienie to znowu update (wiem że jezyk się zmienia) ale bez przesady ze po wyłączeniu clienta podczas gry muszę czekać na to, gdzie w grze trace 10 min gry i zanim dołączę to już po grze mam, bo co zrobić mogę po 10 min afkowania -,-

Albo tak jak teraz, jestem w grze a juz 3 raz ładuje mi się "login status" i zalogowac się nie da, może inaczej nawet loginu nie mogę wpisać.

Pierdolnięty client czy jaki chu j!?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Niech zgadne, internet z Orange xD

Jak sie rozlaczasz to klikaj 2x alt+f4 i nie graj na full screenie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niech zgadne, internet z Orange xD

Jak sie rozlaczasz to klikaj 2x alt+f4 i nie graj na full screenie.

Kiedyś AC systemy, najlepsze co u nas na mieście może być bo mają swiatło wody, a dziś multimedia 

Opublikowano

Są tam niby jakieś packet lossy raz na jakiś czas. Może spróbuj pograć przez wtfast?

Był tez na forumku jakiś temat, który objaśniał jak radzić sobie z lagami, ale nie wiem czy jest aktualny.

giphy.gif

Opublikowano

Są tam niby jakieś packet lossy raz na jakiś czas. Może spróbuj pograć przez wtfast?

Był tez na forumku jakiś temat, który objaśniał jak radzić sobie z lagami, ale nie wiem czy jest aktualny.

Ale ja nie mam lagó xDDDDDDDD, jak ja mam 50 ms jak pisałem i prrzerywa mi połączenie w grze, a po necie normalnie surfuje. dlatego taki tytul jest tematu

Opublikowano

To widocznie problemy po stronie Riotu skoro u Ciebie na necie wszystko bangla. Ja nie miewam packet lossów, nie wywala mi błędów o połączeniu więc napisz im ticket, może mają jakiś globalny problem.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...