Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting dla 10 osób?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Interesuje mnie gra w minecrafta ze znajomymi na czystym serwerze - gdzieś 10osób, ale nie mam pojęcia jaka maszyna potrzebna jest dla takiego serwera, żeby gra była płynna - bez lagów. Proszę o pomoc w doborze hostingu, jakieś propozycje ew. napisanie jaki sprzęt potrzeba żeby uciągnąć taką rozgrywkę i zamknąć się w kwocie 50zł/msc.

Opublikowano

Wystarczy Ci serwer z oferty Craftserve.pl - oferta nazywa się GRASS, ma 1GB ramu możesz wybrać jaki chcesz silnik + masz mapkę 24/7h.

Najlepsza oferta wg. mnie :)

Opublikowano

Ja ci polecam Gametris.com Fajna administracja odpowaidają krócej niż 2 godziny, Wybierz Minecraft 1gb Wystarczy :) koszt to coś ok 5-10zł :)

....png

Opublikowano

polecam vps z ovh za 15zl miesiecznie dostajesz 2gb ramu 10gb ssd i 1core 2,4ghz :D

Ja osobiście wole dołożyć i mieć coś z gwarantowaną dostępnością. W przypadku tego SSD możesz nie otrzymywać tego co jest tam napisane, gdyż nie będzie wolnych zasobów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...