Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kinzu V3 nie działa

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Kupiłem w 2015 roku we wakacje myszkę w Euro RTV AGD czarną kinzu v3. Fajnie, wszystko działa itp tylko miała problem, że czasami traciła sygnał (nwm czemu). Po graniu i graniu w 2016 nwm kiedy dokładnie, ale początek wakacji itp. Dałem bratu zagrać w cs go, a ja poszedłem robić sb kolację. Gdy wracam brat mówi, że myszka nie działa no to ja wkur**, że dałem tyle hajsu a on mi zepsuł wydarłem się na niego i patrzyłem co się dzieje. Myszka wyglądała na normalnie działającą, lampka się świeci itp. Windows normalnie wyszukuje, ale gdy nią ruszam to nie reaguje wgl. Klikam i nic. Próbowałem uninstall sterowniki itp nawet SlimDrivers nie pomógł. Jedynie co się dzieje to gdy podłączam to jest dzwięk windowsowy podłączenia urządzenia, wcześniej kuzyn miał kinzu v2 i to samo mu się stało tylko, że myszka już nie świeciła itp. Gdybym miał paragon (ale ze mnie debil) to bym oddał na gwarancję, ale nie mam go niestety i gówno mogę obecnie zrobić. Pomoże ktoś? Nie chcę znowu wydawać hajs na myszkę, a dobrze mi się z niej grało. Teraz mam Genesis gx57 i jakoś gram bo muszę, duży pustak z tej myszy. Da rade coś z nią zrobić czy nie bardzo? Myszka RIP czy da się coś jeszcze zrobić? Proszę o pomoc!!!

((dodam, że podłączałem ją wcześniej do PS3 i działało wszystko, teraz gdy podłączam ją do laptopa bądz PS3 to też nie działa)

Opublikowano

Sam piszesz że zepsuta i nie działa nigdzie gdzie podłączysz. Może to tylko czujnik nawalił. 

Aktualnie możesz sobie z niej zrobić wisiorek i powiesić na szyi albo na ścianie by świeciła w nocy. :) 

Jak masz miejsce w ogródku wykop dołek i zakop, przybij tabliczkę R.I.P. i requiescat in pace...

Google i poszukaj o modowaniu podobnych myszek i wymianie czujnika światła, jak sam nie zrobisz to może jakiś elektronik ci wymieni albo sprawdzi. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sam piszesz że zepsuta i nie działa nigdzie gdzie podłączysz. Może to tylko czujnik nawalił. 

Aktualnie możesz sobie z niej zrobić wisiorek i powiesić na szyi albo na ścianie by świeciła w nocy. :) 

Jak masz miejsce w ogródku wykop dołek i zakop, przybij tabliczkę R.I.P. i requiescat in pace...

Google i poszukaj o modowaniu podobnych myszek i wymianie czujnika światła, jak sam nie zrobisz to może jakiś elektronik ci wymieni albo sprawdzi. 

a na gwarancje jakbym wysłał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...