Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola 1TB a 500GB

freshxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym to się różni, wiem że tylko miejscem, ale czy to dużo mi zmieni, nie mam wystarczająco dużo gotówki na 1tb a mam fajną okazję na którą mnie stać z 500gb?

zawsze mozna dysk dokupic jak bd tego miejsca malo z tego co slyszalem :P

Opublikowano

Zamierzasz kupować gry na płytach, czy ściągać popularne na allegro cyfrówki. Jeśli nie masz kasy na 1TB, to zakładam że na gierki po 200zł też nie masz i będziesz chciał taniej, więc jednak 1TB Byłby lepszą opcją

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Zamierzasz kupować gry na płytach, czy ściągać popularne na allegro cyfrówki. Jeśli nie masz kasy na 1TB, to zakładam że na gierki po 200zł też nie masz i będziesz chciał taniej, więc jednak 1TB Byłby lepszą opcją

Cos źle napisałeś xD zamierzam grać w kilka tytułów a ty mi piszesz że jak nie mam siana na gry po 200 ziko to bede chcial taniej je kupic wiec mniej miejsca powinno styknac xD

Opublikowano

Cos źle napisałeś xD zamierzam grać w kilka tytułów a ty mi piszesz że jak nie mam siana na gry po 200 ziko to bede chcial taniej je kupic wiec mniej miejsca powinno styknac xD

Nie, bo jak będziesz chcial je kupic taniej czyli ''cyfrowo'' do sciagniecia na dysk to potrzebujesz wiecej miejsca niz kupujac gierki na plytach ;)

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...