Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic Edycja Rozszerzona - crash podczas walki

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż w pewnym miejscu w gothicu zapisałem sobie gierkę kiedy biłem się z magiem. On mnie atakuje lodowatym spellem, który po chwili prawdopodobnie crashuje mi gre. Czy jest jakiś fix na to?

15094405_353694721654643_870503278908737

Opublikowano

Steam czy pudełkowa? Jeśli steam to sprawdź spójność plików gry, jeśli pudełkowa, to sprawdź, czy plik do którego gra się odnosi istnieje, i czy nie jest przypadkiem zaznaczone "tylko do odczytu".

Edit

Spróbuj również uruchomić grę w trybie zgodności.

Opublikowano

Teraz odinstalowałem gierkę, zainstalowałem ja sobie na innym dysku, wszystko zainstalowałem, patche, systempacki, player kity, gmdk itp. Wyszła nowa wersja 1.4.8 więc ją również wgrałem. Wcześniej oczywiście skopiowałem sobie folder z save'ami. Odpalam grę i już od razu po wczytaniu mi się crashuje. Robiłem różne rzeczy, odinstalowywałem system pack'a, DEP'a wyłączałem oraz włączałem w trybie zgodności XP oraz admina. Pojawia się takie okienko.

Ce2VO8X.png

Opublikowano

No dobra.. Wróciłem do 1.4.7 lecz nadal wywala gre.

Ale już podczas samego wczytywania czy gdy mag używa czaru?

Bo jeśli podczas samego wczytywania to masz problem musisz grę zaczynać od nowa i zapisywać ją na najlepiej 2-3 save w razie gdy pierwszy się zbuguje zawszę możesz wczytać drugi nie tracąc przy tym co zyskałeś bo ja tak zrobiłem jak ty i musiałem od nowa grać więc jeśli masz zamiar od nowa grać to już weź sobie tą wersje 1.4.8.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No dobra.. Wróciłem do 1.4.7 lecz nadal wywala gre.

Ale już podczas samego wczytywania czy gdy mag używa czaru?

Bo jeśli podczas samego wczytywania to masz problem musisz grę zaczynać od nowa i zapisywać ją na najlepiej 2-3 save w razie gdy pierwszy się zbuguje zawszę możesz wczytać drugi nie tracąc przy tym co zyskałeś bo ja tak zrobiłem jak ty i musiałem od nowa grać więc jeśli masz zamiar od nowa grać to już weź sobie tą wersje 1.4.8.

Nie no teraz mam kiedy mag mnie atakuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...