Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyzm czy brak jakiejkolwiek wyobraźni?

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ile razy zdarzyło wam się że wasz team zamiast dobić nexusa tańczy bądź biega za killami, po czym przegrywacie?

Mnie zalewa jak widzę że nexus jest na 2 auto ataki, ja skupiam się na biciu nexusa padam, a mój team biega za kilami, albo ucieka przed przeciwnikiem zamiast dobić po prostu grę.

Oczywiści potem przegrywamy, bo drużyna w********a się 1v5 próbując robić backdoora.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Idiotyzm, trollowanie, próba bycia śmiesznym mimo, że nie wychodzi. Za takie coś po prostu dawaj reporty, Riot się tym zajmie (trolling). Dawno mi się to nie zdarzyło, zazwyczaj mój team po prostu followuje mnie i kończymy gierkę. Ludzie po prostu przestali grać w tą grę dla zabawy, chcą tylko innym uprzykrzyć dzień i popsuć im mecz. Skończyły się czasy dobrego community.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sam czasem jestem świadkiem takiego zachowania. Nie tyle co przegrywamy od razu grę (oczywiście zdarzają się wyjątki), ale ją przedłużamy o kolejne 10-15 minut, lub nawet i więcej, co idzie oczywiście na korzyść przeciwnika - a ja przez takich ludzi tracę niepotrzebnie czas.

maybenow.png

Opublikowano

No cóż. Tak na prawdę dla większości graczy na nieco niższym elo nie liczy się to czy wygrają/przegrają - oni po prostu chcą mieć dobre kda.

Z reguły po przegranej grze usprawiedliwiają się gadką typu

"omfg i was 10;3, noooooooob tim riport".

Mam teraz dostęp do konta na którym jest b5 na flex q i powoli zaczynam do tego przywykać : P

giphy.gif

Opublikowano

Ja po prostu pinguje nexus na chama i spamuje na czacie END, zazwyczaj pomaga, ale czasem nie da sie zapobiec ludzkiej glupocie, zawsze sie znajdzie jedna osoba ktora i tak wbiegnie w fontanne oddajac gierke xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jak jest sie pajacem i pisze PLIS TEAM DONT END I WANT BUY RABADON to sie potem przegrywa gry

mialem tak na 3 rankedach w s6 i wjebalo mnie do b4 przez takie cos

Opublikowano

To znaczy że sporo awansowałeś Happi xD

chyba mogę najwięcej się wypowiedzieć na ten temat :D bo ja tak zawsze robię kiedy jest okazja xD

i przyznam że nie traktuję tej gry jako wyznacznika mojej wartości jak niestety 70% graczy lol-a tylko jako rozrywkę Iiii

niestety dla was lecz z czymś takim Rito nigdy nic nie zrobi ^_^ dobrze dla mnie i mnie podobnym :P

LoL to świetna gra trwająca przeważnie 40 minut w których to można się z*********e bawić na swój sposób :D

przynajmniej taka jest moja definicja :P

wiem że może się sporo różnić od definicji wielu smutnych ludzi ;x...

ale skracając wypowiedź:

po prostu aby być miłym dla osób mego pokroju oraz aby czerpać z gry więcej przyjemności :)...

jak się wam nie podoba to idźcie sobie we 5 osobowym timie i nie ma problemu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...