Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Baner from pgc, Download z plikiem roboczym GIMP2

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po ch... komus baner z innego serwera ktory mozna zrobic w 30 minut? Zalatw swoje sprawy prywatnie a nie ciagle o tu macie ikonki a jeszcze maja moj baner to tez udostepnie -.- troszke takie dziecinne zachowanie :/.

Wbij do nich na tsa powiedz ze maja zmienic i tyle jak jest twoj itp. to powinni zmienic a nie wystawiasz wszedzie to g... (tak prawda kolega wyzej napisal dobrze sklejka i tyle)  :/ . 

Opublikowano

po ch... komus baner z innego serwera ktory mozna zrobic w 30 minut? Zalatw swoje sprawy prywatnie a nie ciagle o tu macie ikonki a jeszcze maja moj baner to tez udostepnie -.- troszke takie dziecinne zachowanie :/.

Wbij do nich na tsa powiedz ze maja zmienic i tyle jak jest twoj itp. to powinni zmienic a nie wystawiasz wszedzie to g... (tak prawda kolega wyzej napisal dobrze sklejka i tyle)  :/ . 

z dziecmi nie idzie sie dogadac, pozdrawiam gronka ^^

Opublikowano

2^ kim ty jesteś abyś się udzielał? Idź do gronka szczekaj a nie na forum ogólnym :)

Jak gronek to złodziej to się nie dziw, że wszystko jest udostępnione :)

Za 1h również mogę parę rzeczy udostępnić, a co do baneru to fajny - pobiore, jak ktoś go usunie to reupload chętnie dam :)

V  po 'emotikonach' nie pisze się kropki łbie

Opublikowano

widze wlasnie ze chyba sam nie chcesz sie dogadac :/.

Jakbyś miał perma na kilku kontach, wycięte IP z maszyny po rozmowach o tym, to sam byś tak zaczął robić. Jest on osobą nie szanującą ludzi, którzy mu nie płacą i tyle. Resztę ma gdzieś :). Mam masę osób, która to potwierdzi.

Poza tym, jak możesz się o tym wypowiadać, nie znając faktów. Jest to bezsensowna wypowiedź w ciemno.

Opublikowano

2^ kim ty jesteś abyś się udzielał? Idź do gronka szczekaj a nie na forum ogólnym :)

Za 1h również mogę parę rzeczy udostępnić, a co do baneru to fajny - pobiore, jak ktoś go usunie to reupload chętnie dam :)

Nie rozumiem jak możesz to nazwać fajnym bannerem, szit zrobiony w 1 min przez nieudolnego trolla, pls.

Opublikowano

Tło z google, tygrys z google, napisy jakieś specjalnie nie są, co mam tutaj polecać? Zwykła sklejka gotowców i tyle.

słodko, szkoda, że prezentuje się 100x lepiej niż baner z twojego timspika. Twoje grafiki, to super prosta forma, która nie zawiera żadnych innych elementów. Żeby coś krytykować, to zrób lepsze. Zobaczę u Ciebie dobrą grafikę, to możesz mnie nawet wyzywać, skoro jesteś tak toksyczną osobą :). Takie coś jak ty prezentujesz, to zrobi nawet mój kolega, który nigdy w życiu nie obsługiwał żadnego programu graficznego.

Opublikowano

Tło z google, tygrys z google, napisy jakieś specjalnie nie są, co mam tutaj polecać? Zwykła sklejka gotowców i tyle.

słodko, szkoda, że prezentuje się 100x lepiej niż baner z twojego timspika. Twoje grafiki, to super prosta forma, która nie zawiera żadnych innych elementów. Żeby coś krytykować, to zrób lepsze. Zobaczę u Ciebie dobrą grafikę, to możesz mnie nawet wyzywać, skoro jesteś tak toksyczną osobą :). Takie coś jak ty prezentujesz, to zrobi nawet mój kolega, który nigdy w życiu nie obsługiwał żadnego programu graficznego.

Tego już mogłeś nie pisać, sikam Ci na pysk ze śmiechu gościu xD

Opublikowano

plakac mi sie chce co tu sie odjeb..... xDDDDDD 

ten mi mowi ze mam isc do jakiegos typa ktorego nie znam ale ok potem pisze ze gowno burza sie robi a sam do niej dolacza ze spinami lel.

Opublikowano

Jak dla mnie jest to bez sensu korzystanie z bannera, który posiada jakiś serwer gdzie cały projekt jest zrobiony pod jego logo. 

Sam banner jest na pewno lepszy od tych, które już prezentowałeś w dziale jednak dalej to nie jest to co użyłabym na swój serwer. 

Tak jak napisałam wyżej - korzystanie z loga i oprawy graficznej, którą posiada inny serwer jest bez sensu. Osoby, które skorzystają z tego należą im się brawa za brak kreatywności i logicznego myślenia. 

@MrSeligus

Drogi kolego nie wiem kim jesteś i szczerze mnie to nie interesuje. Nie wiesz jak przebiega współpraca z Gronkiem oraz z innymi osobami, które się udzielają w tym temacie. Skończ pisać te bezsensowne posty i spamować. 

Właściciel PGC nie zamierza usunąć tego bo po prostu ma na to wywalone czy tu się coś znajduje na tym forum czy nie.

Skończ pajacować w tym temacie i go po prostu opuść. Nie jesteś w temacie, nikt Cię nie zna, a najwięcej masz do powiedzenia. 

Opublikowano

ten banner to gowno

udostepnianie bannerow, ikonek czy innych grafik na tym forum to w sumie takie bardzo not worth

potem dzieciarnia bedzie krzyczala cos w stylu

E TY K***O JA PIERWSZY MIALEM TEN BANENR USUWAJ GO BO CI ZDDOSUJE SERWER

ON JEST UDOSTEPNIONY PUBLICZNIE ZJEBIE WIEC MOGE GO UZYWAC

NIE NIE MOZESZ JA MIALEM PIERWSZY RUCHAM CI MATKE CWELU ELO

nie warnujcie za to

ladne nie jest ale moze ktos uzyje

Opublikowano

Udostępnij na forum się przyda, a pgc trzeba rozwalić do końca :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...