Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1 Credit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś inna możliwość kupienia creditów za sms bo patrzalem na stronce 1 sms kosztuje 61 zł a to trochę za drogo tam jest 400 g1 czytałem tutka jak kupić g1 ale tam nic takiego nie ma jak na ss ze za 30 zl 816 creditów a tutaj ten tutek z góry dziękuję za pomoc

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie już nie ma innej metody niż ta która zosyała... kiedyś była ale teraz niestety już nie ma... i zostało tylko to.. czyli wielka drożyzna...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tutaj jeszcze jest 1 stronka tylko nie wiem za bardzo jak się kupuję przez tela bo trzeba pod jakiś nr tela zadzwonić nie wiem może ktoś z was korzystał z takiej płatności komem na tej stronce nawet nie drogo za 400 g1 16 zl jak się nie mylę no i nie za bardzo wiem o co tutaj chodzi

To jest ukryta treść, proszę

.

Jeśli jesteś użytkownikiem sieci ERA, ORANGE oraz pozostałych polskich sieci:

1. Upewnij się, że na Twoim koncie elektronicznej portmonetki mPay lub na Twoim koncie w banku, oferującym usługę Płać Komórką, posiadasz wystarczające środki do realizacji płatności.

2. Używając telefonu komórkowego zadzwoń pod numer:

791145145 1)

3. Wybierz tonowo wygenerowany dla transakcji kod (identyfikator adresata transakcji)

014130

potwierdź go wprowadzeniem znaku * (gwiazdka) z klawiatury telefonu oraz podaj kod PIN.

4. Kwota 16.40 PLN zostanie pobrana z Twojego konta mPay lub konta bankowego.

5. Po otrzymaniu wiadomości SMS z potwierdzeniem realizacji płatności, naciśnij poniższy klawisz, aby zakończyć proces płatności:

Tak wiem zauważyłem ta stronkę bo wydawała się kusząca dla mnie to lepiej jak bym sobie g1 przez sms kupował no i dla innych też :) :)