Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyprzedaż Forzy na black friday

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam właśnie kaskę na forzę, ale widzę, że bedzie ona na wyprzedaży w blackfriday https://www.microsoftstore.com/store/msca/en_CA/pdp/Forza-Horizon-3-for-Xbox-One/productID.5072570800

https://www.microsoftstore.com/store/msca/en_CA/cat/Black-Friday-Sale/categoryID.70456100?Icid=TopStripe-BFPre17-111815

I tutaj moje pytanie, to jest wersja na XO tylko czy play anywhere, ma być na wyprzedaży z 79$ na 49$, czy w normalnym polskim micosoft store znajdę coś takiego? Troche cebularze, ale jak bedę mógł kupic lepszą wersję, albo coś taniej to why not.

I jeszcze jedno pytanie, dużo daje mi edycja Deluxe albo Ultimate jeżeli chciałbym mieć dużo kredytów? żebym nie musiał oszczędzać na furkach. 

Opublikowano

Według strony to jest "for Xbox One".

W Polsce takie masz promocje - klik

Deluxe i Ultimate daje ci dodatkowe auta + VIPa

d71051556cf14dc9a1d91aaf288b5991.png

Co VIP daje? Tu opis od MS:

Ekskluzywne samochody i nowe zawody czekają na wszystkich posiadaczy członkostwa Forza Horizon 3 VIP! Otrzymają oni pięć ekskluzywnych pojazdów VIP: Lamborghini Aventador LP750-4 SV 2016, Koenigsegg Regera 2016, Ferrari F12tdf 2015, Ultima Evolution Coupe 1020 2015 oraz Ford Falcon GT F 351 2015. Dla VIP-ów zarezerwowano też dodatkowe korzyści, w tym podwójne zyski z losowań, dostęp do ekskluzywnych zawodów sieciowych, prezenty społecznościowe i nie tylko. Już dziś dołącz do grona VIP-ów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...