Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faichi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty jesteś normalny polecasz ludziom stronę największego w historii metina złodzieja który do każdego swojego czita dawał keyllogery i to nie tylko do gier ale i też paypali kont bankowych itd ? MPC forum zgadza się na takie poradniki do Lalakera1 no że co   

Na stronie lalakera1 jest phising  to jest raz 

75235974360071939094.png

w samym multihacku jest keylogger to jest 2 

idioci co to zainstalowali polecam natychmiastową reinstalacje systemu Windows 

Opublikowano

Ty jesteś normalny polecasz ludziom stronę największego w historii metina złodzieja który do każdego swojego czita dawał keyllogery i to nie tylko do gier ale i też paypali kont bankowych itd ? MPC forum zgadza się na takie poradniki do Lalakera1 no że co   

75235974360071939094.png

Nienormalny to ty jesteś, nigdzie nie poleciłem tego cheat'a, jest to poradnik tylko i wyłącznie bo ludzie do mnie pisali jak to zainstalować :').. Chociaż tak czy siak nie mam nic do czit'a, fajnie się gra (:

Opublikowano

75235974360071939094.png

Nienormalny to ty jesteś, nigdzie nie poleciłem tego cheat'a, jest to poradnik tylko i wyłącznie bo ludzie do mnie pisali jak to zainstalować :').. Chociaż tak czy siak nie mam nic do czit'a, fajnie się gra (:

Ty to gościu nie znasz znaczenia podstawowych wirusów ja widzę phising sam który z przeglądarki kradnie twoje passy  keyllogger który monitoruje twoje naciśnięcia klawiatury w danych sekcjach  

Opublikowano

Pobieranie tego cheata to głupota, nie zdziwcie się, kiedy za jakiś czas ktoś wykradnie (zapewne waszym rodzicom) pieniądze z konta.

Jego hacki nasycone są keyloggerami, co zostało niejednokrotnie udowodnione a sam autor został zablokowany na prawie wszystkich serwisach związanych z metin2.

Nie polecam.

­

Opublikowano

Nie posiadam nic co mógłbym stracić i czym bym się przejął, a gra sie wybornie :)))))))))) życzę miłej nocy

Opublikowano

Nie będziemy tolerowali stron/cheatów wyłudzających dane.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...