Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które słuchawki wybrać?

NexyIki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój budżet wynosi około 150 złotych z tym, że chciałbym do tego zakupić mikrofon Zalman ZM-MIC1. Brałem pod uwagę takie słuchawki jak: Superlux HD681EVO MK II, Superlux HD681, Superlux HD668B. Gram na zintegrowanej karcie dźwiękowej, mam dodatkowo tę śmieszną kartę na usb dołączaną do Sound Blaster Tactic3D Alpha, ale wątpię, aby korzystanie z niej miało wpłynąć jakkolwiek na dźwięk. Bardzo odpowiadają mi walurowe pady w HD681EVO, słyszałem, że są przyjemniejsze i uszy się w nich nie pocą, ale podobno ich wzmocniony bas może mieć negatywny wpływ na słyszenie kroków w grze. Na słuchawkach będę grał w CSGO i słuchał muzyki. Prosiłbym o pomoc w dokonaniu wyboru. 

Opublikowano

W tej cenie superluxy to dobry wybór, nie ma co przepłacać z integry nie wyciągniesz dużo.

http://www.x-kom.pl/p/205544-sluchawki-przewodowe-superlux-hd681-evo-mkii-czarne.html

http://www.x-kom.pl/p/209810-sluchawki-przewodowe-superlux-hd681-black-red.html

Czarno czerwono dla mnie design bomba :D

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

HD681 EVO MKII - mam je nawet obecnie na głowie jako zastępcze. Grają bardzo dobrze. Nawet śmiem twierdzić, że grają kilkukrotnie lepiej niż przereklamowane krakeny. Mam też nawet nałożone welurowe pady i złe nie są, lepsze niż "skórzane".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...