Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę odblokować postaci

Maourycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.. nie mogę kupić żadnej postaci.. Mam wymaganą ilośc PŻ itd. , "guzik" "odblokuj" jest niedostępny.. nie moge go kliknąć, ktoś coś? Clienta już naprawiałem ;V 

Opublikowano

Odsyłam do pomocy technicznej Rito, ponieważ skoro restartowałeś klienta oraz go naprawiałeś a błąd dalej występuje, to wątpię aby ktoś z nas był w stanie tobie pomóc. W Lidze jest sporo błędów tego czy innego typu. Mogę zapewnić Cię, że jeżeli nie jest to błąd po Twojej stronie, to na pewno otrzymasz od Rito rozwiązanie problemu. Ciężko stwierdzić co mogło go wywołać nie znając szczegółów.

Opublikowano

Stary czy nowy klient? Może sprawdź na obydwu, błąd może minąć po jakimś czasie, ja czasami też tak mam ale zagram jedną gierkę i w ten czas zwykle się naprawi.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jeśli korzystasz z nowego clienta, to on nie ma jeszcze odblokowanej funkcji kupowania championów tam gdzie jest ich cały spis. Musisz wejść w sklep i tam w zakładkę championi i tam kupić.

Opublikowano

a może po prostu nie masz tyle ip, spróbuj kupić runkę tieru 2 za 1ip jeżeli faktycznie po tym zabiegu będzie wystarczająco ip to musisz ten problem zgłosić do supportu

Opublikowano

Lol rzeczywiście dziś coś szwankuje, chciałem kupić sobie runki a dopiero po jakimś czasie odjelo mi pz z wcześniejszych zakupów.

Opublikowano

Lol rzeczywiście dziś coś szwankuje, chciałem kupić sobie runki a dopiero po jakimś czasie odjelo mi pz z wcześniejszych zakupów.

Takie coś już jest od dłuższego czasu, ja żeby to naprawić resetuje klienta i wchodzę w ostatnią zakupioną rzecz - wtedy odchodzą RP/IP

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...