Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smród spalenizny

FiFi2000121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam nowy zasilacz 600W i nową kartę graficzną (gtx 460), a mój procesor to Xeon X5450. Odkąd kupiłem zasilacz i kartę(wczoraj) czuć z komputera taki smród spalenizny i gorące powietrze na nogi. Dziś postanowiłem sprawdzić co to, ale zasilacz nie był jakiś bardzo gorący(jak na godzinę tylko pobierania gry) ani też nie śmierdział (albo po prostu nie czułem). Wie ktoś co to może być? Już kiedyś też coś tak śmierdziało i mi się zasilacz spalił podczas gry w Dirta więc teraz nawet go nie włączam tylko gram w CS bo poprzednim razem też CS śmigał, pewnie przez to że jest mniej wymagający  ale nie ważne xD. Proszę o pomoc :(

ciastkoq.png
Opublikowano

tak tak czarna lista, ja mam ten sam zasilacz i sie nic nie dzieje : x

zanies to do kogos kto sie zna na komputerach bo tutaj ci raczej nikt nie powrozy co tam masz.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Na jakiś słabszych jednostkach może dać radę jeszcze, ale przy wyższym zużyciu prądu może się łatwo spalić.

Domyślam się, że jak podłączysz normalny typu Chieftec, to wszystko będzie w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...