Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

polskakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem gdy gram w lola mam go odpalonego przez WTFast i często dostaje laga chociaż że mam 40 pingu normalnie chodzę po mapie ale wszyscy stoją w miejscu a po chwili wszystko wraca do normy.WTFast pokazuje ze mam 16 packet loss ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

No to co widać. Bez WTFasta nie masz lagów? Według mnie masz packet loss. Pogadaj z dostawcą internetu i może naprawią. Wina po stronie LOLa raczej nie stoi, bo ja takiego czegoś nie mam.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Już kolejny taki temat na forum. Wiele razy był poruszany. Skoro dostajesz taką informację odnośnie pakietów to porozmawiaj z dostawcą internetu, niech ogranie problem, o ile występuje, a raczej tak skoro tracisz pakiety. Z WTFast nie polecam korzystać, program już dawno nieaktualny.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Masz internet z orange? ;_;

Też miałem niedawno taki problem, kiedyś po prostu używałem wtfasta i pomagało, ale ten program działa tylko przez 2 tygodnie.

Jeżeli masz możliwość to sprawdź czy na euw będziesz miał ten sam problem.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...