Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

balmorka upadla? XD

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo, ktos wie co i jak jest balmorką? niby taki hype, w is ostro załadowałem a teraz opóźniony starcik, czy może raczej będzie czekać na s4? xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

W skrócie przepraszają, jutro prawdopodobnie odpalą serwer, bo pisali że nie będą przekładać startu na za tydzień czy miesiąc.

Bla bla bla, nikt nic nie straci z isu itd.

Opublikowano

No to się zawiodłem, myślałem że będzie już s4 jak c**j : (

xD  xD  xD  xD  xD  xD  każdemu się może zdarzyć błąd, a ty pierdolisz farmazony.

ogarną będzie start i po sprawie, wystarczy poczekać.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  każdemu się może zdarzyć błąd, a ty pierdolisz farmazony.

Sielu ma racje, nie przewidzieli też że będzie tyle osób bez prezki no to coś się zyebało

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

Wchodze na mpc, widze temat: ,,balmorka upadla? XD'' i już wiem że ktoś jest umysłowo ograniczony ;d

Wszystkie info masz na FB, wystarczy poszukać zamiast zakładać temat

Opublikowano

Wchodze na mpc, widze temat: ,,balmorka upadla? XD'' i już wiem że ktoś jest umysłowo ograniczony ;d

Wszystkie info masz na FB, wystarczy poszukać zamiast zakładać temat

a co ja fan balmory? 

dowiedzialem sie od kogos ze start jest o tej i o tej co mnie interesuje fejs, skoro napisalem temat a ty sie w nim wypowiedziales to mimo wszystko mi pomogles :# "umysłowo ograniczony" nie zaczynaj flamewara pls bi t

co ja poradzę że lubie jak jest gówno burza na necie na temat jakiś serwerów, to jest tak jakbym przygotował już film tyle ze bez popcornu ;

Opublikowano

od 14 do 23 bez info, nagle sie obudzili, że nie dają rady i jutro znowu będą próbować, 10/10

Nie oszukujmy się w końcu konkurencja co jak co, ale bambuska ja szanuję. 

Opublikowano

od 14 do 23 bez info, nagle sie obudzili, że nie dają rady i jutro znowu będą próbować, 10/10

Ja nie mówie, że nie, no ALE jednak... Z resztą, dłużej ludzie poczekają, wiekszy hype, right?;>

Opublikowano

Ja nie mówie, że nie, no ALE jednak... Z resztą, dłużej ludzie poczekają, wiekszy hype, right?;>

Taaa, to będzie tak samo jak z antarisem? xD 

Opublikowano

Nie porównuj antarisa do balmory

Opublikowano

Nie porównuj antarisa do balmory

A czemu jedno i drugie takie kolorowe, bambus3k taki technik ze niby start miał być wystrzałowy, zaś widzisz jak jest. 

Prosta sprawa antaris też podobno miało "dobrych" techników i skończyło się na tym że serwer padł zanim wystartował.

Opublikowano

Informacje z fanpage -

[iNFORMACJA] Godz: 22:40 na Balmorze.
Łzy w oczach, złość w sercu, zaciśnięte zęby...
Tymi słowami chcielibyśmy podsumować dzisiejszy dzień. Szkoda jest nam, że nie udało się opanować sytuacji do końca. Problemy techniczne trochę nas przerosły, a liczne ataki ddos tylko pogarszały sytuację. Jesteśmy już wykończeni, ponad 16 godzin pracowaliśmy i nie jesteśmy stanie w przeciągu godziny podnieść serwera na nogi.

Jednak się nie załamujemy i nie poddajemy. Jutro czeka nas kolejny dzień zmagań. Chcemy, abyście byli zadowoleni dlatego nie będziemy przekładać startów na za tydzień, czy za miesiąc. Jutro oczekujcie kolejnych informacji, jak mamy grać to zagramy!

Nie martwcie się o Wasze zakupione przedmioty, czy konta VIP. Jesteśmy uczciwi i wszystkie te przedmioty już trafiły do Was z powrotem. Konta VIP będą przedłużone o czas przez, który nie mogliście zagrać. Nie jesteśmy aż takimi amatorami, aby narazić was na jakiekolwiek straty. Chociaż dzisiaj też się nie popisaliśmy. Chcielibyśmy, abyście mieli do nas i naszej ciężko włożonej pracy szacunek. Dziękujemy!

Na pocieszenie powiem tylko, że jesteśmy miło zaskoczeni i bardzo cieszymy się, że serwer zgromadził tylu graczy. Zarejestrowało się do godzin: 14:00 (startu serwera) ponad 8 tysięcy graczy. Teraz jest już nas ponad 12 tysięcy. Co minutę rejestrują się po 2/3 nowe konta. Nie myśleliśmy, że jeszcze można zbudować taką fajną społeczność.

Napiszcie co myślicie o jutrzejszym dniu, bo przecież liczy się przyjemność z gry? Widzimy się jutro, wybaczcie nam, dawaliśmy z siebie 120%. Dziękuję, że trzymaliście kciuk i czekaliście do ostatniego momentu. 1f641.png

Druga -

[Z OSTATNIEJ CHWILI]
Prosimy o wylogowanie i zalogowanie się ponownie na stronie głównej. Dzięki temu pomożecie nam rozwiązać kolejny problem.
Wtedy możecie testowo zalogować się do gry i sobie pograć. (mini beta) Będziemy w nocy testowali stabilność. Nie podajemy się

Nic nie upadło, a takie tematy są zbędne, poruszyć temat problemów ze startem możecie w dyskusjach o balmorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...