Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxX_PP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio mam problem w grach takich iż kiedy odpalam normalnie załużmy League Of Legends wyskakuje mi coś takiego.W grze wygląda to jeszcze gorzej.post-1029385-0-50617100-1479592914_thumb.jpg Ostatnio odłączył mi się kabel VGA od drugiego monitora (posiadam laptopa) i byłem podczas gry. I wtedy to się właśnie stanęło i niby uważam że to coś tkwi w mojej Nvidia GeForce 820M ponieważ kiedy odpalam za pomocą karty zintegrowanej gra działa normalnie.post-1029385-0-12248400-1479592918_thumb.jpgMam tak w przypadku każdej innej gry. Nie wiem co robić szczerze ponieważ kiedy odpalam przeglądarke czy jakiś film to wszystko dobrze działa problem występuje tylko w grach.I tutaj moja prośba czy ktoś mógłby wiedzieć o co z tym chodzi.Może karta się uszkodziła kiedy kabel może się odpiął szczerze nie wiem.Proszę o pomoc. Dziękuje.

Opublikowano

Sprawdz czy jak ustawisz borderless to dzieje sie to samo w grach, sprobuj zaaktualizowac grafe.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Spróbuj po wyjęciu karty i podłączeniu jej ponownie odpalić gierkę.

no brawo powodzdnia w wyjmowaniu gpu z laptopa xDDD 

@topic

zle wlozony kabel vga albo zjarales karte graficzna, co skutkuje w artefaktach

jesli mozesz wyslij laptopa na gwarancje

Opublikowano

Tyle że w laptopie jest trochę problem z wyjęciem karty a do tego jestem amatorem co do komputerów, więc pytanie czy łatwo się kartę wyjmuje? xD

Opublikowano

Tyle że w laptopie jest trochę problem z wyjęciem karty.

Dużo osób mi mówi że będzie potrzebny reballing czy jakoś tak ale to oscyluje w kwocie nawet do 350 zł więc wolałbym kupić sobie już nową

Opublikowano

Spróbuj po wyjęciu karty i podłączeniu jej ponownie odpalić gierkę.

no brawo powodzdnia w wyjmowaniu gpu z laptopa xDDD 

@topic

zle wlozony kabel vga albo zjarales karte graficzna, co skutkuje w artefaktach

jesli mozesz wyslij laptopa na gwarancje

No rzeczywiście, wielkie to problemy odkręcić obudowę i wyjąć gpu. Jakoś z kumplem potrafiliśmy rozebrać całego laptopa na kawałeczki i nie mieliśmy problemów. 

A nie masz jakiegoś znajomego co by mógł Ci to ogarnąć tak po znajomości? Kogoś, kto się na tym zna? Ktoś z rodziny? Bo jeśli masz, to dawaj tam, bo bez sensu od razu wydawać tyle kasy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Intel Graphic to gram teraz bo na mojej NVidia 820M właśnie te błędy wyskakują i przyznaje że uderzyłem trochę w okolice touchpada i wtedy właśnie się kabel odpiął i zaczęło sie psuć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...