Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powtórka meczu z 2015

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a bede mogl pobrac bardzo stare mecze do ogladania

Z tego co mi wiadomo to Riot nie ma możliwości wsparcia starszych wersji powtórek. Jedynie do któregoś tam patcha.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

a tą powtórke co wysłałem 10.09.2015 da rade

Miałem na myśli patche starsze niż 2/3 wstecz więc raczej da radę ale pewności nie mam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

to rip nie obejrzę  

No niestety. Ma być niedługo lub w planach do wprowadzenia jest opcja przeglądu powtórek z możliwością ich zapisu ale to nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy będzie wprowadzone. Tak więc z obecną powtórką nic nie zrobisz bo nie jest nagrana i jest ogólnie za stara na jakiekolwiek odtworzenie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No niestety. Ma być niedługo lub w planach do wprowadzenia jest opcja przeglądu powtórek z możliwością ich zapisu ale to nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy będzie wprowadzone. Tak więc z obecną powtórką nic nie zrobisz bo nie jest nagrana i jest ogólnie za stara na jakiekolwiek odtworzenie.

Taka opcja już jest w nowym kliencie gry. Umożliwia ona ponowne odtworzenie meczu z historii gier jeśli się tam znajduje. Powtórkę można obejrzeć jedynie na obecnym patchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...