Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące ClassicMT2

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć natrafiłem na ten serwer i mam parę pytań do graczy.

1. Czy ten serwer oddaje ducha klasycznego metka ze swoich lat świetności?

2. Jak wygląda sytuacja na serwerze?

3. Czy administracja olewa ten serwer tak samo jak ravie?

4. Jaka jest wasza opinia na temat serwera?

Zapytał bym się czy warto tam grać ale każdy ma swoje zdanie więc wystarczą mi te odpowiedzi. Prosił bym by głos zawierali gracze którzy mieli jakiś kontakt z tym serwerem i są w stanie uargumentować swoją opinię.

b6b78815.png

Opublikowano

1.Serwer i klasyczny duch ? Heheszki ... Bez komentarza ...

2.Nie wiem.

3.Napewno ;P ... Po co im serwer skoro na youtubie zarabiają więcej .. Nie sądze ze bedą mieli czas na wspieranie go.

4.Serwer ssie.Poprzednie servery ravia i nawie padaly ... Więc z tym pewnie napewno podobnie.I patrzac na to ze niby duzo osob gra a gunwo prawda... Są to zagorzałe gimbusy które grają tylko dlatego,ze

grają tam ich "idolowie".Niby Nitro i pare innych dostali zmianki i dodania za free..

Zaden z punktow regulaminu nie zaklada Ci ze serwer zaraz nie padnie.

5.To jest troche dziwnie i zalosne zeby jeden z "twórcow" serwera byl top1

ie068n.jpg
Opublikowano

Byles ,widziales pograles?Nie. to po co komentujesz trrolu?

ad1 tak-jest walka praktycznie o all.Metka sam nie ubijesz,ksucie totalne.

ad2 Max luda serwer przeciążony-gra ponad 8k luda.

ad3Starja się ,robia eventy,codzienne aktualizacje -widać,ze im zalezy.

ad4Jak chcesz się w wqrwiac jakna pl z 2008/10 Zapraszam i Polecam.

Opublikowano

To tylko początek. Hajsu pewnie potrzebowali, zrobili server. Odcinki nagrywają tylko dla reklamy póki jeszcze maja przypływ ludzi, jak im sie liczba online unormuje, to odcinki pójdą w zapomniane, a server będzie sobie dychał do momentu, aż znowu poleci skok na kase i otworzą kolejny server;> Albo po prostu dostali wszyscy nagle w jednym momencie krejzola na stare czasy metina i otworzyli server, w co mi niestety trudno uwierzyć;> Na server mnie samego ciągnie, ale patrząc co stało sie z poprzednimi, odechciewa mi sie lekko tam grać. Wiedzieli co robią, internety są teraz mocno w modzie, cała ta otoczka polskiego YT jest znana prawie wszędzie, więc moment na wypuszczenie servera był idealny, jednak mam obawy jak to będzie. Dla hajsu czy nie, trudno mi powiedzieć. Z jednej strony nie widze innego wytłumaczenia, bo od dłuższego czasu z metina wszyscy z nich zrezygnowali, z drugiej strony mam w sumie wyj*bane, gdybym tylko miał pewność, że przez rok utrzyma sie tak liczba graczy to sam bym zagrał;x

Opublikowano

Kurczę ciągle się zastanawiam czy opłaca się ruszać tego privka bo to że w grze  będzie banda niewyżytych dzieci to  był pewniak  ( czego się można spodziewać po widzach pompateamu?) ale teraz widzę że client nie działa, przypadkiem członek pompa teamu jest w top1, w niecałe 300h 4P i całkiem spoko eq zrobił? Kurczę to w końcu hard miał być. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jednak nie warto ruszać tego czegoś no a szkoda bo liczyłem na coś co chociaż nie będzie gorsze od ravi :(

Dzięki za pomoc wszystkim.

b6b78815.png

Opublikowano

1. Czy ten serwer oddaje ducha klasycznego metka ze swoich lat świetności?

2. Jak wygląda sytuacja na serwerze?

3. Czy administracja olewa ten serwer tak samo jak ravie?

4. Jaka jest wasza opinia na temat serwera?

Ad1. 20 dni max lv to nadal nie to. Dobrze, że wygląda klasycznie. Brak szarf, pasów i innych wydziwiasów z globala/privów

Ad2. Co tu pisać 8k ludu a łącze do cs 1.6 na 32 osoby :lenny: 

Ad3. Raczej nie bo chcą zarobić.

Ad4. Nie polecam sprzedaż eq na allegro = kosmiczne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...