Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem w CS:GO

qbapopek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie chodzi o to ze mój internet czy jest slaby, czy dobry to i tak w csie mój ping skacze. W przeglądarce itp gdy internet jest slaby wszystko chodzi wolno a gdy dobry - szybko. Nwm dlaczego w csie ping skacze jak chce.

JEZELI CHCESZ ZNAC DOKLADNA HISTORIĘ CZYTAJ DALEJ

Od około 2 tygodni mam problem z pingiem w csgo. Sprawdzałem predkość internetu na www.speedtest.net i wychodziły wyniki poniżej mojego wykupionego pakietu. Po jakimś czasie pojechałem do mojego dostawcy internetu i mój tata specjalnie dla mnie podpisał umowe na lepszy internet (odbieranie/wysyłanie - 5/2 z  4/0.5) i po sprawdzeniu internetu speedtestem internet raz się zgadza , raz nie ale i tak ping w csie nawet na serverze znajdującym się w okolicy skacze od 25 do 800 ! Na innym laptopie dosłownie ścianę obok na tych samych serverach ping jest stały (około 55)

Proszę o pomoc!

Myślicie że problem wynika z kart sieciowej?... W moim starym lapku nie da się jej chyba wymienić

ps. Załączam screen z moim rekordowym pingiem (na fpsy nie patrzcie bo bawiłem się spowolnionym czasem) - taki ping akurat zdarzył mi się raz ale chce tylko pokazać ze to nie jakiś troll etc

Z góry dziękuję.. :)

post-1539145-0-63174700-1479565325_thumb.jpg

Kantery Strikery !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...