Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Guard

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem.

Mianowicie resetowałem telefon do stanu początkowego, a wraz z tym usunęło mi się steam na telefonie itp.

I teraz jak go zainstalowałem i próbuję wejść to pisze że mam podać steam guard.

No i spróbowałem wpisać ten taki kod co usuwa steam guard jednak próby zniknęły i nie mam możliwości żadnej oprócz supportu.

Próbowałem żeby na nowy numer telefonu mi wysłali ale niedawno zmieniałem numer telefonu i w tym problem że nie wiem gdzie jest ta karta od play ze starym numerem.

Co mogę zrobić? Dodam iż jest to dla mnie ważne ponieważ mam tam drogie skiny.

Pozdrawiam.

czy za jakiś czas będę miał możliwość wpisania od nowa kodu steam guard czy już nie da się i pozostał mi jedynie support?

Pamiętam e-maila login haslo ale zdaje mi się że jest to za mało

Opublikowano

Albo musisz wpisać kod taki co dostałeś przy zakładaniu steam guarda albo dostaniesz kod na numer telefonu. Innego chyba wyjścia nie ma żeby go ściągnąć. Wątpię żeby support coś dał. A możliwość wpisania tego kodu myślę że powinna sie pojawić w najbliższym czasie.

Opublikowano

login, email, numer (nowy i poprzedni), jak doładowywałeś konto psc to podaj kody tak samo z grami. Jak masz ten kod który zaczyna się na R to też go podaj.

Opublikowano

Teraz sprawdzam nadal pisze że nie mogę więcej wpisać tego kodu na R, miałem 2konta, jedno odzyskałem bo znalazłem kod a 2 nie trafiłem 4x i co teraz? Po 24h może się zresetuje czy jak?

Opublikowano

Jak zapomniałeś kod na R i zmieniles nr tel to musisz do support napisać. Miałem tak kiedyś to napisałem do nich, podałem cd-key z gry i historie wpłat to mi po 3h usunęli steamguard i od nowa mogłem nr tel wpisać. 

Opublikowano

ja p******e jakie ty masz problemy podaj im wszystko co miales na tym koncie email login numery telefonu i ci zdejma.. a jakims screenem z gry z nickiem to mozna sobie dupe podetrzec

Opublikowano

ja p******e jakie ty masz problemy podaj im wszystko co miales na tym koncie email login numery telefonu i ci zdejma.. a jakims screenem z gry z nickiem to mozna sobie dupe podetrzec

@rauespl ale uspokój chormony :) twój wulgarny post nic nie wniósł do tematu

Opublikowano

Sory za refresh przed 24h ale chcę wiedzieć bardzo, minął już 1dzień i 1godzina i do teraz żadnej pomocy, napisałem do Gabe Newella bo do niego też jest kontakt i ile około się czeka na odpowiedź? 2tygodnie?...

Opublikowano

Nie wiemy tego... Musisz po prostu napisać do nich i opisać swoją sytuacje :) Możliwe ze się zlitują i ci zmienią. Najlepiej podaj jakieś dowody i ten stary numer

Opublikowano

Można wiedzieć czy jakbym zmienił numer na ten co miałem to odzyskałbym konto? tzw przysłali by mi wiadomość tekstową na sms?

ps: dalej mi nie odpisali

Opublikowano

Napisali mi żebym podał im email do tego konta i ze po zweryfikowaniu tego adresu będą działać dalej, a po 20minutach odpisałem i podałem, do teraz odpowiedzi nie dostałem

Opublikowano

Rozpatrujemy twoją prośbę o pomoc i odpowiemy na nią tak szybko, jak to możliwe. dostałem odpowiedź, odpisalem od nich po 20minutach minął tydzień dokładnie 8dni i nic nie dostałem odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...