Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie wyłapać bana?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego nigdy nie wiadomo, raz będziesz bocił na pięć kont i dostaniesz bana na wszystkie, a raz może być tylko na jedno.

To wszystko zależy od systemu który daje Ci bana lub od samego GMa.

Ktoś może nagrać tylko jedno konto i dostaniesz właśnie na nie, no chyba że GM będzie szukał powiązania i dostaniesz na wszystkie.

­

Opublikowano

Jak na PL to można polecić tylko m2mod (od kamera) lub m2bob (w większości funkcje płatne). Zależy w sumie czego potrzebujesz,jak fishbot to ban leci po około 2h łowienia :P

­

Opublikowano

Uważaj przy przekazywaniu kasy z botów na główne konto, bo jak ci powiążą to dostajesz perm bana na konto z botem i 2 tyg. na główne za czerpanie korzyści z programów niedozwolonych

rydah for life

Opublikowano

Podstawą jest mieć różne konta na różnych mailach. A tak to można być spokojnym, bo nikt powiązań innych nie bedzie szukać.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Podstawą jest mieć różne konta na różnych mailach. A tak to można być spokojnym, bo nikt powiązań innych nie bedzie szukać.

Tu się mylisz znajdą mają sposób bociłem a dostałem bana aż na konta na które nie logowałem się dobry rok i o nich zapomniałem więc teraz nawet osobny email nie pomoże jedynie w tym aby nie wyłapać od razu bana na all kontach jak byś miał na każdego jednego maila.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No i tu się mylisz, bo za przekazywanie gotówki z botów na konto o innym mailu dostałam bana na oba.

rydah for life

Opublikowano

Meh to troche lipa, a jakie dobre boty na pl'a teraz? / i jak często banują ? ;x

m2bob najlepszy bot

Ogólnie zależy. Czasem dają bana na bota, a czasem na IP, więc automatycznie bana dostają wszystkie konta.

Bardzo to losowe.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Mój kolega tak robił i dostał bana na głównym na którym nie bocił za powiązanie z tamtym kontem na którym bocił. Bana dostał na miesiąc jak na razie.

Opublikowano

A zna ktoś inne boty niż kamermod.tk i m2bob? bo na tk mi wyskakuje błąd o czitach a m2bob wyskakuje mi że zawirusowany i wyłaczając wszystkie ochrony i tak mi go wywala z systemu................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...