Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic sklep internetowy?

Deall3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zrobić stronę internetową i podłączyć ją do serwera minecraft? ( Chodzi mi to to jak zrobic na tej stronie zeby mozna bylo kupic na niej np. Vipa,svipa unbana itp. )

Drugie pytanie to gdzie mam zakupic strone? Zastanawiam sie nad kupnem na xaa ( linkujcie oferty stron i jak dodac na niej zeby byl unban itp. +Fajny styl strony ) chce jeszcze aby na serwerze wyswietlala sie wiadomosc gdy ktos kupi jakąś usuge z gory dziekuje za pomoc !!!

Opublikowano

@Deall3r

Przyjacielu po pierwsze jak nie umiesz PHP i HTML to się nawet za to nie bierz.

Po drugie, nie opłaca się kupować gotowej strony na hostingu tylko VPS i samemu sobie postawić ową stronę. (Znajomość linuxa ew. poradnik)

Po trzecie, po co Ci styl na stronie ? Nie lepiej zrobić własny według swojej wizji i upodobań ? Gotowe szablony na hostingach są strasznie okrojony i wyglądają beznadziejnie

Po czwarte, wiadomość też jest w kodzie php do ustawienia (chyba nie jestem pewny na 100%)

PS. Jak chcesz jakiś ładny styl strony to możesz mi napisać na pw jak będę miał czas to popracuję.

Opublikowano

"Siema, jak zrobić własny samochód"?

Tego typu jest to pytanie xD

To są setki linijek kodu, więc nie licz na to, że dostaniesz jakiś tutorial jak to zrobić. Jeżeli interesuje Cię programowanie, to napisz w odpowiednim dziale (Niezbędnik programisty na dole forum), a na pewno ktoś poleci dobre poradniki i kursy.

A wracając do tematu, to jeśli nie chcesz bawić się w konfigurowanie gotowych skryptów etc, to polecam te itemshopy oferowane przez hostingi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...