Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zeus pliki problem

flisiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Założyłem serwer na hostingu 5V.pl wydaje mi się ze nas znany na tym forum :D. Otóż zainstalowałem wszystko wrzuciłem pliki zmienilem wszytko i serwer włącza się ale nie wiem jak wypełnić panel administratora który instaluje serwer,ponieważ nie wiem co to jest host SQL hasło login SQL. Przypominam że jestem Świeży i zakładam serwer dla znajomych. Wszystkim dziękuję z Góry :D

Opublikowano

Login i hasło do panelu administratora podajesz dowolne.

Opublikowano

Witam Założyłem serwer na hostingu 5V.pl wydaje mi się ze nas znany na tym forum :D. Otóż zainstalowałem wszystko wrzuciłem pliki zmienilem wszytko i serwer włącza się ale nie wiem jak wypełnić panel administratora który instaluje serwer,ponieważ nie wiem co to jest host SQL hasło login SQL. Przypominam że jestem Świeży i zakładam serwer dla znajomych. Wszystkim dziękuję z Góry :D

host sql i login sql i hasło sql dostajesz w mailu od 5v.pl po założeniu strony

Opublikowano

host sql i login sql i hasło sql dostajesz w mailu od 5v.pl po założeniu strony 

A która to linijka ?login do bazy danych czy ten zwykły login ?

Zbieranie danych: Host SQL:  info.png Login SQL:  info.png Hasło SQL:  info.png Baza SQL:  info.png Adres Serwera:  info.png Login do Panelu:  info.png Hasło do Panelu:  info.png Typ Serwera: Hard

Medium

Easy

Serwer: xxx
Twój login to: x1
Twoje hasło to: x2
Link do bazy danych: x4
Serwer bazy danych: x5
Nazwa bazy danych: x6
Login do bazy danych: x7
Hasło do bazy danych: x8
Pozdrawiamy,
Zespół 5v.pl

Które do czego mam przypasować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...