Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana Niemcy - ilosc w landach

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Jak to jest z tą marihuana w niemczech?

No bo np w Berlinie mozna miec przy sobie do 15 gram.

Berlin nalezy do Landu Brandenburgia

Czyli przy granicy Polskiej tez mozna miec 15gram ?

ie068n.jpg
Opublikowano

W berlinie do 15 gram, a ogolnie mozna miec marihuane w Niemczech czy tylko w Berlinie?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To juz zalezy na kogo trafisz przy kontroli , jak beda chcieli sie przyczepic to i tak to zrobia, ogolnie w Niemczech sa wlasnie te landy . Poszukaj cos na Stronach niemieckich moze jakis tabeli. wiem ze od 3-30 nawet w niektorych landach. W Austrii to 30 napewno jest. Ogolnie chodzi o wlasny uzytek . Jesli masz male ilosci to powinni przymknac oko. Ale jak juz wieksze to sie czepia . powyzej 15g to juz w Berlinie mandaty i pozbawienie wolnosc w zawieszeniu a powyzej 30 g to juz pozbawienie wolnosci. bez zawieszenia z tego co sie orientuje. Wiesz z tym to jest roznie , my w Norwegii normalnie palimy przy policji a praktycznie jest nielegalne, ale trafisz na takiego co sie czepi i Cie udupi . Takze jak nie chcesz miec problemow z prawem to proponuje z mniejsza iloscia przebywac. Przy granicach panstw to juz pewnie mniejsze ilosci pewnie , ale musialbys poczytac wiecej na ten temat jak  to jest dokladnie. Lepiej nie ryzykowac ale kazdy ma juz od tego swoja glowe.

Opublikowano

Mój kumpel z wiochy ma kuzynów w niemczech co sprzedaja trawke mieszkaja w Ahlen to mowili ze kary leca za posiadanie podobno 30k $ Ale z tego co wiem to legalna jest w niemczech .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...