Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry przeglądarkowe na których idzie coś zarobić

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam gier przeglądarkowych , mogą być także dostepne na androidzie. Chodzi mi o gry w których można zarobić do 50 zł na miesiąc za konto przy średnim wysiłku. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Szukam gier przeglądarkowych , mogą być także dostepne na androidzie. Chodzi mi o gry w których można zarobić do 50 zł na miesiąc za konto przy średnim wysiłku. Pozdrawiam

Chodzi Ci o zrobienie konta i sprzedanie ? Czy po prostu grając w gry chcesz zarabiać, bo jeśli tak to wątpię że coś znajdziesz.

Opublikowano

@MPCpiotr tak chodzi mi o robienie kont i sprzedawanie , np. w sfgame jestem w stanie zrobić 3 konta do 100 lv ale zarobie na tym z 25 zł max w 2 miesiące poświęcenia czasu więc trochę lipa :/

Opublikowano

@MPCpiotr tak chodzi mi o robienie kont i sprzedawanie , np. w sfgame jestem w stanie zrobić 3 konta do 100 lv ale zarobie na tym z 25 zł max w 2 miesiące poświęcenia czasu więc trochę lipa :/

Z Via www to tylko sfgame i darkorbit jeszcze coś są warte, reszta to są po prostu 'martwe' gry 

Opublikowano

Sprzedawanie złota w margonem, przy 200lvl konta (na upartego grajac 6h dziennie wbijesz w 3 miesiące). Potem 3m = 1zl, średnio będziesz zarabiać ~15m dziennie, co daje zysk ~5zl.

także:

5*7 = 35zl na tydzień za samo granie

w eventy na drop x2 i na 260lvl ludzie robią nawet 50-100m dziennie

#edit

wejdz sobie na allegro i wpisz "margonem" i zobacz ile jest tego

Opublikowano

przy średnim wysiłku w miesiąc to na żadnej grze nie osiągniesz zysku do 50 zł, a nawet i żadnego zysku nie będziesz miał :) chcesz zarobić 5 dyszek na miesiąc to idź do fizycznej pracy wystarczy jeden dzień i już będziesz miał 50 zł :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Zależy, bo jak faktycznie masz czas to możesz zrobić kilka kont Hero Zero i codziennie grać na nich. W ciągu miesiąca wbijesz jakieś 100lvl+ na każdej postaci.

Oznacza to że da się zarobić ale więcej zmarnujesz na prąd. 

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Moim skromnym ale za to obiektywnym zdaniem ciężko jest zarobić "na coś" biorą pod uwagę właśnie gry www, owszem wszsytko jest możliwe, ale czy opłacalne?

Na upartego polecałbym jednak właśnie margonem, sf i dark orbit, no ale to już Twoja decyzja.

Jeśli np. powodem tego, że chcesz zarabiać na grach www jest słaby komputer to może poszukaj jakiś opłacalnych gier, które nie sa jakoś strasznie obciążające dla sprzętu.

Ja pamiętam jak była fifa world, kupiłem trainera premium i w ok kilka dni zarobiłem na nim 70zł a praktycznie nic nie musiałem robić tylko kliknąć start i odpalić grę jeśli scrashowała.

Może poszukaj jakiejś gry do której jest jakiś dobry bot nawet premium? Może Tibia? 

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Może metin2? Da się zarobić i to szybko. Ja grając z ekipą ustawiałem 3 boty dobijałem na nich full lvl i sprzedawałem po 30zł sztuka. A potem kupowało się SM za SM kupowało się eq i sprzedawało się konta jeszcze drożej. 

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Ja sobie gram w The-west na nowych światach (łącznie 3 światy)

1milion $ zbieram w około miesiąc i sprzedaje za jakieś 20-50zł (zalezy od świata)

100zł miesiąc to nie jest wiele ale wbijam max 3 razy dziennie a grać lubię ;) po za tym premke za to sobie kupuje raz na 3 miesiące

Hejo

Opublikowano

Tibia juz nie,kiedys spokojnie w 2/3 miesiace szlo zarobic 150/200 euro jak sprzedawales konta brazola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...