Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer wow legion ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko poszukuje jakiegoś działającego serwerwa world of warcraft legion obojętne czy serwer bedzie polski czeski czy gruźiński , rozchodzi mi sie bardziej o populacje znacie może jakiś ?  :yay:

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Może rozwiń co nasz na myśli pisząc działającego. Jeżeli wystarczy Ci sama możliwość zalogowania to np. Titan, Firestorm i chyba Vallhala czy jak mu tam.

Opublikowano

#REFRESH odświeżam bo bardzo zależy mi na odpowiedzi , chcę zacząć przygodę na jakimś serwerze bo mi się abonament skończył na globalu :D 

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

to polecam wlasnie global 

Global to płynąca mlekiem i miodem przygoda której nie da się porównać do prywatnego serwera :D , ale teraz aktualnie nie moge sobie pozwolić na taką przyjemność , aktualnie "zasysam" Firestorm zobaczymy czy da się tam grać  ^^ , w między czasie jestem otwarty na inne propozycje z waszej strony  B) .

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Skoro grałeś na globalu to gdy wbijesz na tego Firestorma to oczy czy zaczną krwawić i szybko zrrzygnujesz. Sam nie wiem ile tam działa ale będę strzelał że bardzo mało.

Opublikowano

Global to płynąca mlekiem i miodem przygoda której nie da się porównać do prywatnego serwera :D , ale teraz aktualnie nie moge sobie pozwolić na taką przyjemność , aktualnie "zasysam" Firestorm zobaczymy czy da się tam grać  ^^ , w między czasie jestem otwarty na inne propozycje z waszej strony  B) .

Jak pobierzesz tego Firestorma i trochę pograsz to daj proszę znać jak wygląda tam sprawa z błędami, bo niby gra tam ponad 5,5k osób aktualnie, więc chyba nie jest źle :P

Opublikowano

@ Vistal

Witaj.

Legion dopiero co wyszedł praktycznie i nie ma mowy o działającym "w miarę " prywatnym serwie przez co najmniej rok, dwa lata .

Zobacz kiedy wyszedł WoD a jeszcze nie ma sprawnych serwerów prywatnych ba! nawet w prywatach MoPa nie działa jeszcze "last" boss np :)

Trzeba cierpliwie czekać a jak jesteś w gorącej wodzie kąpany no to jedynie glob. A co do firestorma to nie polecam oni tam nic nie robią 5,5 k osób online a po 1k na każdym serwerze max. Może teraz na tym legionie gra więcej nie wiem dawno tam nie wbijałem. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak pobierzesz tego Firestorma i trochę pograsz to daj proszę znać jak wygląda tam sprawa z błędami, bo niby gra tam ponad 5,5k osób aktualnie, więc chyba nie jest źle :P

Pobrałem tego firestorma pograłem chwilę ale przeraża mnie dosłownie liczba błędów :(( 9h pobierania z czego nie całe 2h gry..  polecam jak narazie zainwesować w globala jeśli ktoś chce pobawić się przygodą z legionem sam osobiście przestawiam się na miss of pandaria btw : zna ktoś jakiś dobry serwer wspomnianego mopa ?  :v

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Pobrałem tego firestorma pograłem chwilę ale przeraża mnie dosłownie liczba błędów :(( 9h pobierania z czego nie całe 2h gry..  polecam jak narazie zainwesować w globala jeśli ktoś chce pobawić się przygodą z legionem sam osobiście przestawiam się na miss of pandaria btw : zna ktoś jakiś dobry serwer wspomnianego mopa ?  :v

Ja grałem na Freakz, nie jest źle. Chciałem też sprawdzić Firestorm oraz Warmane, ale nie starczyło jak na razie czasu

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...