Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani IS na Balmorze?

Shubidabidaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż piszę w sprawie tego, że FuBu nie jednokrotnie mówił na filmikach, że IS będzie tani przybliżając kwote/ceny  do średniej krajowej jaką się zarabia w

Polsce i gdzieś mówił lub pisał nie pamiętam już dokładnie, że na full is do expa pójdzie około 150 zł.

A dzisiaj na filmiku przed startem serwera pokazał coś tam w IS i mówił, że 175 sm to  około 30 zł, a sam pierścień pół księżyca 400 sm więc około 70 zł

dodając jeszcze do tego:pd,rękawica,bojowiec,fryzura,kostium,pet i jeżeli ktoś jeszcze dokupuje wierzchowca itp

Ja wiem o tym, że IS nie jest obowiązkowy tylko dodatek do gry żeby była łatwiejsza, ale chodzi o sam fakt co mówił FuBu, że będzie tani i wyjdzie za all 150 zł.

Sorry za pisownię 2:24 a piszę na szybko :P

Opublikowano

No i co z twojego posta wynika? To jego serwer więc może sobie ustalać ceny jakie chce. Taa .. tak samo jak mówił że serwer wyjdzie tego i tego dnia.. nie ufaj we wszystko co mówi. pzdr

Opublikowano

Definicji 'tanio' 'drogo' jest wiele. Np dla mnie wydać 300zł na is to nie jest dużo, a inni muszą za to żyć miesiąc.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Definicji 'tanio' 'drogo' jest wiele. Np dla mnie wydać 300zł na is to nie jest dużo, a inni muszą za to żyć miesiąc.

A ty czytasz co napisałem? FuBu powiedział ile będzie kosztował IS do expa a wychodzi teraz, że x4 co mówił

No i co z twojego posta wynika? To jego serwer więc może sobie ustalać ceny jakie chce. Taa .. tak samo jak mówił że serwer wyjdzie tego i tego dnia.. nie ufaj we wszystko co mówi. pzdr

Po 1 to nie post tylko temat  Po 2 to nie serwer jego tylko Bambus3ka, a FuBu robi za reklamę, ale typie ty udajesz głupiego ? ustalać ceny no spoko, ale po c**j mówić, że is będzie kosztował 150 zł średnio a teraz okazuje się, że 5 razy tyle wyjdzie .... Chyba nikt nie czytał co napisałem na końcu, że mi chodzi o sam fakt co mówił, a nie o to, że żal mi dupę ściska bo mogę wydać nawet te 500 zł tylko niech nie  mówi  ile co będzie kosztować a potem płacze właśnie, że drogi IS.

A tak dodając jeszcze bo oglądam prawie wszystkie filmiki na temat Balmory S3 na jego kanale i on się śmieje z cen na classicu a tutaj nie będą lepsze i nie piszę tego jako hejt bo sam będę grał tutaj, ale proszę mówienie czegoś i śmianie się z innej osoby a robienie tego samego :P

Opublikowano

A ty czytasz co napisałem? FuBu powiedział ile będzie kosztował IS do expa a wychodzi teraz, że x4 co mówił

Po 1 to nie post tylko temat  Po 2 to nie serwer jego tylko Bambus3ka, a FuBu robi za reklamę, ale typie ty udajesz głupiego ? ustalać ceny no spoko, ale po c**j mówić, że is będzie kosztował 150 zł średnio a teraz okazuje się, że 5 razy tyle wyjdzie .... Chyba nikt nie czytał co napisałem na końcu, że mi chodzi o sam fakt co mówił, a nie o to, że żal mi dupę ściska bo mogę wydać nawet te 500 zł tylko niech nie  mówi  ile co będzie kosztować a potem płacze właśnie, że drogi IS.

A tak dodając jeszcze bo oglądam prawie wszystkie filmiki na temat Balmory S3 na jego kanale i on się śmieje z cen na classicu a tutaj nie będą lepsze i nie piszę tego jako hejt bo sam będę grał tutaj, ale proszę mówienie czegoś i śmianie się z innej osoby a robienie tego samego :P

no faktycznie classic tak samo tani jak balmora bo tu 200 zmianek aż 6zł o ja p******e co to ma być, 6zł za 200 zmianek jeszcze mnie tak nie pojebało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111oneone

fubu robi reklame dla bambusa xDDDDDDDDDDDDddddd??????////////

bambus pracuje dla FuBu i taka prawda ;]

dziwny jakiś ogólnie jesteś a is jest whooy tani ppk na pewno będzie można zdobyć w grze, po za tym ceny nie są jeszcze do końca ustalone i do startu wszystko się może zmienić...

kostium 11zł a ci narzekają

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Nie należę do biednych ludzi ale uważam, że 70zł za PPK to jest dużo. FuBu jest niesłowny zarówno w tej kwestii jak i w kwestii startu. Mam nadzieję, że pewnien youtuber, który zarzekał się, że będzie hejtował ten serwer jeśli IS będzie drogi, spełni swoje obietnice.

222.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...