Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otworzenie konta w banku

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,nadszedł czas że muszę otworzyć sobie konto w banku.Aktualnie się uczę i co miesiąc bd wpywalo około 100zl na konto (xD) czasami wplace coś więcej.Czytalem że są konta dla "studentów" i raczej w to bym chciał iść.Zalezy mi na darmowym prowadzeniu konta ,darmowych przelewach ,wypłatach z każdego banku i wpłatach osobiście z obojętnie jakiego wplatomatu.Patrzalaem oferte bzw24 ,e bank i milenium ,jakoś mnie nie zachwycają .Oczywiście konto najlepiej żeby było 18-26 albo 28 jakoś tak.

sygna.png

Opublikowano

Ja mam 20 lat i mam konto w PKO. Jedynie płacę 6zł miesięcznie, ale tylko jeżeli nie wydałem tylu i tylu pieniędzy (już nie pamiętam ile dokładnie). 6zł miesięcznie to jest nic, a masz normalnie wypłaty itp darmowe.

Najlepiej przejdź się do banku i pogadaj z babiczką. Ona mi wszystko ładnie wytłumaczyła.

Opublikowano

Ja nie polecam PKO.

A co do bzw24 ja przez rok prowadzenia konta zapłaciłem raptem 7zł, darmowe przelewy i wypłaty z obojętnie jakiego wpłatomatu.

Nie mam pojęcia jak ty przeglądałeś oferty tych banków. Z własnego doświadczenia polecam bzwbk, a z tych które tu nie są podane to  raiffeisen

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mam konto w BZWBK, program poniżej 30 lat - żadnych wymagań i dodatkowych kosztów.

Potwierdzam.

Ja posiadam konto w wbk'u, za miesiąc mam 4 zł za kartę, jeśli np. wykonam bodajże 4 razy zakupy za dowolną kwotę kartą to nie płacę nic. Z racji tego, że ciągle chodzę po fajki to nie płacę nic za prowadzenie konta i za kartę. A jeśli chcesz to możesz przejrzeć ofertę ING, też mają ciekawe propozycje.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlaczego Millennium Cię nie zachwyca? Spełniają wszystkie Twoje wymagania.

Mogę polecić konto 360 Student w Millennium, ponieważ sama z takiego korzystam od 2 czy 3 lat. Prowadzenie konta, płatności kartą, wypłaty z bankomatów, przelewy internetowe - wszystko za darmo. ;)

https://www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/konta-osobiste/konto-360-student

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W PKO konto dla młodych od 18 do 26 roku życia. Wszystko darmowe oprócz tych 5 transakcji kartą, bo to norma w każdym banku. Debet do 500zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...