Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warwick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

grałem w tą grę raptem parę godzin (do wyłączenia serwera :P ) i nasuwa mi się na myśl kilka pytań;

1.   Czy punkty statusu (przynajmniej tak to się nazywało w metinie ;v) można cofnąć i rozdać ponownie?

2.   Czy spiritshaper po rozwinięciu postaci pod dps może dorównać w pvp innym klasom?

3.   Czy mogą być w ekwipunku elementy losowe/ bonusy/ przypadkowe statystyki? Czy tylko celuje się w maks. lvl eq?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. Owszem można, za pomocą tego itemka, którego dostajemy z któregoś questa w ilości bodajże 5 sztuk.
7UuOi49.png
2. Ogólnie spiritshaper w pvp radzi sobie nawet przyzwoicie, chociaż jestem pewna, że po wyjściu assasyna na serwery EU/NA, healerek nie będzie miał z nim żadnych szans, ze względu na to, że dmg z jego strony będzie nadchodziło dynamicznie i natychmiastowo, co będzie raczej niemożliwe do wyleczenia. Lepszym wyjściem byłaby gra Occultistem, typowy dps, ale w późniejszej fazie gry potrafi również leczyć.
3. Co do eq, od bodajże 39 poziomu postaci wzwyż to czy chcemy wbić lvl naszej postaci zależy tylko od nas i od tego, czy naciśniemy przycisk, który zastopuje blokade wbijania wyższego poziomu.
Jest to zrobione w celu takim, iż jest kilka kompletów legendarnego eq typowo pod dane przedziały poziomowe, bez nich nie polecam się dalej ruszać, bo po prostu dungeony stają się coraz trudniejsze, a ty z czasem sobie nie poradzisz.

Mam nadzieje, że napisałam to jakoś zrozumiale. %5E%5E.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie open beta? :D

po closed beta ;) a tak na serio to na EU nie ma nawet oficjalnej daty CBT2 więc wystarczy poczytać trochę forum samej gry i byś uzyskał odpowiedź na to pytanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...