Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora vs Classic

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy po starcie Balmory grywalność na classicu spadnie? W sumie wiadomo że spadnie, tylko nie wiadomo w jakim stopniu. Zastanawiam się że zmienieniem serwera z classica na balmore, jednak nigdy nie grałem na balmorze ani s1 jak na s2, i nie wiem jak tam jest z aktywnością graczy ani samą rozgrywką. 

Czekam na wasze zdanie. 

Opublikowano

Balmora to jest najbardziej dopracowany serwer pod względem technicznym na polskiej scenie metina to trochę tak jak masz grobal: PL to na privie: Balmora. To tylko moje zdanie, ja tak uważam ale myślę, że w sobotę większa grono osób będzie myślało podobnie :)

Opublikowano

Powiem tak, classic nie jest taki zły... Jednakże boje się że po starcie balmory odczuwalna będzie strata graczy i serwer upadnie. Może upadnie to złe słowo, ale liczba graczy spadnie na taki poziom że nie będzie sensu tam grać. W sumie teraz przy starciu balmory pompa team próbuje jakoś przedłużyć żywot classica streamami i lets playerami, np. isamu etc. jednakże myśle że to może nie pomóc skoro kolega twierdzi że balmora to najbardziej dopracowane serwery w polsce. 

Opublikowano

Ja tez mam pytanko dotyczace tych 2 serwery gdzie gra najwiecej graczy ??? I na balmorce na jakim serweru gra najwiecej graczy???

xDDDDDDDD Startuje jutro balmora s3 jeżeli wiesz

Opublikowano

Co spdnie na Clasiku?Caly czas jest fuul -jest problem z zalogowaniem?Sadzicie,ze na Classiku graja ludzie od fubu?Nic nie spadnie .Ktos powinien Wam uswiadonic ile luda tam gra.Masakra i co ma balmora do classika-to dwa rozne serwry.Zreszta od jutra Buk Isamu zapuszcza seryjke.Najciekawsze jest to,ze pan s.a.ba.l reklamuje serw fubu.Wszystkie serwy beee a tu jeszcze przed startem poleca jaki to z*******y serw balmora.Ciekawe co?

Opublikowano

Ja osobiście nie gram przez taką dużą ilość graczy. Po co mi się denerwować przy logowaniu, wywalaniu i wieczną wojną o spoty.

Jak na s3 bedzię nie więcej niz 500 osób to zagram.

Opublikowano

Co spdnie na Clasiku?Caly czas jest fuul -jest problem z zalogowaniem?Sadzicie,ze na Classiku graja ludzie od fubu?Nic nie spadnie .Ktos powinien Wam uswiadonic ile luda tam gra.Masakra i co ma balmora do classika-to dwa rozne serwry.Zreszta od jutra Buk Isamu zapuszcza seryjke.Najciekawsze jest to,ze pan s.a.ba.l reklamuje serw fubu.Wszystkie serwy beee a tu jeszcze przed startem poleca jaki to z*******y serw balmora.Ciekawe co?

Powiedz mi jedno czy ty myślisz, że ludzie, którzy grają na Classicu grają tam ze względu na to, że serwer jest dobry? Jest tam duża ilość graczy tylko dlatego, że jest tworzony przez ludzi, którzy mają te 500k-1kk subów na tym sitowym jutubku. Classic to totalne dno serwer zrobiony pod pieniążki przez tych pajaców z pompa teamu. Imo Balmora jeden z lepszych serwerów hard/medium, więc w mojej opinii Balmora >>>> Classic. Grywalność może nie spadnie, bo grają tam ludzie, którzy dla Isamu i dla tego pajaca z Hiszpani zrobią gałę.

Opublikowano

classic pod is XDD is w którym oprócz dodań/zmianek (które lajtowo można kupić/dropnąć w grze i nikt nie ma z tym problemu nawet na 30lvlu), pd/rękawicy/3ręki, wierzchowców i petów nie ma nic innego, a i tak można kupić to wszystko w grze. tymczasem na balmorze nowe fryzurki, skiny do każdego przedmiotu za x zł, pd, pewnie jakieś kolejne wspomagacze, wierzchowce, pety. no :)

Opublikowano

Powiedz mi jedno czy ty myślisz, że ludzie, którzy grają na Classicu grają tam ze względu na to, że serwer jest dobry? Jest tam duża ilość graczy tylko dlatego, że jest tworzony przez ludzi, którzy mają te 500k-1kk subów na tym sitowym jutubku. Classic to totalne dno serwer zrobiony pod pieniążki przez tych pajaców z pompa teamu. Imo Balmora jeden z lepszych serwerów hard/medium, więc w mojej opinii Balmora >>>> Classic. Grywalność może nie spadnie, bo grają tam ludzie, którzy dla Isamu i dla tego pajaca z Hiszpani zrobią gałę.

Następny 18latek, który myśli, że jest ponad wszystkim, a sam jest młodym szczylem jeszcze.. koleś. Myślisz, że jakiś oświecony jesteś? Więcej luzu, na cholerę wyzywasz innych. Założę się, że jakbyś ty miał spotkać się z jakimś ze swoich idoli to byłbyś wniebowzięty. W metina grają dzieci, to jest gra dla dzieci- wiadomo, że nie tylko, ale w większości. Komuś się podoba humor Isamu, czy Nitra to będzie grał tam gdzie oni. Nie ma w tym nic negatywnego.

Zresztą Classic jest pewny pod paroma względami- nie robią go ludzie bez wiedzy, robią go ludzie z jakąś pasją, chcący pograć w Metina. I mają $$$ żeby ten serwer stał na dobrych maszynach i trzymał wielu graczy.

Serwer na 100% jest porządnie zrobiony, a przynajmniej w takim stopniu, że zapewnia komfortową rozgrywkę. Klimat na serwerze tworzą ludzie, z którymi grasz. Tu i tu jest dzieciarnia, tu i tu są ogary, tu i tu są zjeby genetyczne.

Opublikowano

Następny 18latek, który myśli, że jest ponad wszystkim, a sam jest młodym szczylem jeszcze.. koleś. Myślisz, że jakiś oświecony jesteś? Więcej luzu, na cholerę wyzywasz innych. Założę się, że jakbyś ty miał spotkać się z jakimś ze swoich idoli to byłbyś wniebowzięty. W metina grają dzieci, to jest gra dla dzieci- wiadomo, że nie tylko, ale w większości. Komuś się podoba humor Isamu, czy Nitra to będzie grał tam gdzie oni. Nie ma w tym nic negatywnego.

Zresztą Classic jest pewny pod paroma względami- nie robią go ludzie bez wiedzy, robią go ludzie z jakąś pasją, chcący pograć w Metina. I mają $$$ żeby ten serwer stał na dobrych maszynach i trzymał wielu graczy.

Serwer na 100% jest porządnie zrobiony, a przynajmniej w takim stopniu, że zapewnia komfortową rozgrywkę. Klimat na serwerze tworzą ludzie, z którymi grasz. Tu i tu jest dzieciarnia, tu i tu są ogary, tu i tu są zjeby genetyczne.

>serwer

>porządnie zrobiony

wybierz jedno :) 95% to czyste pliki PL`a więc jaka w tym wiedza?

btw.  2lata starszy a taki dorosły eh

Opublikowano

Nie wiem jak można grać na tym classicu, ich technik robi praktycznie takie same serwery. Mega hard, bez zadnych dodatków ewetualnie jakaś mapa nowa na +75 lvl i tyle. 

Cała pompateam będzie miała za 2-3 miesiące w dupie ten serwer, jak było z ravia. Chwile pograli na starcie, a potem olali caly serwer.

Cały ten ich technik od 3 lat robi te same serwery, juz pl jest bardziej rozwinięty niż ten caly classic. Po tylu latach grania w metina, jak kogoś zadowala expienie v2/grota ulepszenie eq+9 i tyle to idź tam gra

M1 w balmorze było dlużej robione niż caly serwer classic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...