Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura Modecom - klawisze działają niepoprawnie

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Jakiś czas temu kupiłem sobie klawiaturę modecom za jakies `179 zł, jest to klawiatura z touchpadem, takim trochę wieszkszym. jest to model chyba (tpk`1). I ostatnio zaczeła szwankować  tzn. gdgy klikam "s" spisuje mi pliki np. gdy przegladam fb czyjeś zdjęcie, albo jeśli chodzi o liczby to gdy klikam "pięć" wbija mi się przykładowo ciąg cyfr "5454". 

Mam teraz takie ptranie czy to przez to, że np są słabe baterie czy złapałem jakieś wirusa, a może po prostu mi się klawka kończy? 

z góry dzięki za pomoc :D

P.S.

Tak wiem, że to nie ten dział, ale zależy mi na szybkiej pomocy bo jest to naprawdę uciążliwe, jeśli jesteście miłą ekipką za jaką was mam to zostawcie mi tn temat tutaj, pozderki :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Zień baterie to się dowiesz czy masz słabe.

Wywal oprogramowanie do klawiatury jak jest i sprawdź.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zień baterie to się dowiesz czy masz słabe.

Wywal oprogramowanie do klawiatury jak jest i sprawd

wymienilem baterie i dalej to samo.

mozliwe, ze mam jakiegos wirusa ktory przypisal mi jakies hotkeye?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam ponownie.

Wymieniłem baterie, usunąłem wirusy z komputera i dalej się tak dzieje.

Co może być nie tak? Sterowniki?

Opublikowano

Jak nie uszkodzona klawiatura to system. Sprawdzałeś przynajmniej działanie gdzie indziej ? 

Opublikowano

Jak nie uszkodzona klawiatura to system. Sprawdzałeś przynajmniej działanie gdzie indziej ? 

Nie miałem za bardzo jak ponieważ mam 2 mieszkania i ciezko mi wozic ze soba takie rzeczy jak klawiatura...

Możliwe, że to może być spowodowane nieoryginalnym systemem domagającym się licencji?

Czy jeśli to jest powodem, po uruchomieniu "aktywatora do win 7" problem ustanie?

Opublikowano

Nadal nie czytasz ze zrozumieniem, nie sprawdzisz to się nie dowiesz ale to twój problem sobie sprawdzić . Rodzaj systemu tu nie ma znaczenia.

Wystarczy podpiąć pod dowolne urządzenie co obsługuje klawiaturę, TV, telefon, tablet itp  i sprawdzić.

Opublikowano

Nadal nie czytasz ze zrozumieniem, nie sprawdzisz to się nie dowiesz ale to twój problem sobie sprawdzić . Rodzaj systemu tu nie ma znaczenia.

Wystarczy podpiąć pod dowolne urządzenie co obsługuje klawiaturę, TV, telefon, tablet itp  i sprawdzić.

system teraz jest "aktywny" i dalej to samo jakies pomysly? wirusy usuniete....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...