Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 bez bicia z konia/wierzchowców

marcin9994PL

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Metin2 bez bicia z konia to dobry pomysł?

• Tak
      2
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

r

e

k

l

a

m

a

Nie wiem czy dobry dział w razie czego proszę o przeniesienie.

Metin2 bez bicia z konia/wierzchowców  co o tym sądzicie? Wg mnie bicie z wierzchowca psuje balans bo dzięki temu WP i BODY są op , a taki healer archer lub mental trochę kuleją , gdyby tak ułatwić expienie ,tzn wprowadzić coś co by ułatwiało exp bez bicia z konia a metiny czymś zastąpić lub je jakoś ułatwić , to czy waszym zdaniem byłby to dobry pomysł? Oczywiście wierzchowiec służyłby jako środek transportu ewentualnie mógłby nosić nasze przedmioty , których nie jesteśmy wstanie zmieścić.

Bardzo proszę o wasze zdanie na ten temat i odpowiednie argumenty do waszej tezy.

Pozdrawiam serdecznie , project-dream Team.

Opublikowano

Usunąć metiny z metina? Kiepski pomysł :v wątpię, że to poprawi balans, biedny ten archer jak mu zabiorą wierzchowca.. imo standardowe postacie mają dobry balans: WP jest lekko lepszy w pvm, archer w pvp etc. O ile na easy serwerze może jakoś by to przeszło, to nie wyobrażam sobie czegoś takiego na hardzie :s

222.gif

Opublikowano

Nie no chłopie przez wiele lat wszystkie postacie dobrze sobie radziły na koniach i było ok. To już lepiej zbuffować hity u pozostałych postaci zamiast kasować exp z koni. Dla mnie pomysł kompletnie bez sensu bo po co zmieniać coś co funkcjonuje od dawna i jest dobre.

Cyrk.png

Opublikowano

A gdyby można było zdobywać doświadczenie w inny sposób ? to po co mi bicie z konia ? Wiele serwerów się nawzajem kopiuje jest więcej map więcej metinów więcej wszystkiego ale po za tym nic się nie zmienia ,metin się przez to robi monotonny , istnieje wiele mmo gdzie się nie bije z konia albo gdzie wierzchowiec wgle nie występuje i wcale nikt nad tym nie ubolewa , moim zdaniem przez wierzchowce metin stał się drewnem i od gracza jedynie wymaga przy pvm klikania spacji.

@edit 

po za tym np. archerowi  mozna dodać jakies combosy z autoataku typu jakiś rozprzestrzeniony atak w kilka mobów za mane etc. A z takiego szamana zrobić summonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...