Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przyszorowałem kołem o krawężnik

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj trochę przyszorowałem kołem o krawężnik przy parkowaniu no i jest biała krecha 5 cm na szarej feldze.Opona calutka, felga też, wszystko się działo dosłownie przy prędkości 2km/h. Rysa nie jest wklęsła, ani postrzępiona. Czym to mogę przyretuszować?

Opublikowano

Witam, dzisiaj trochę przyszorowałem kołem o krawężnik przy parkowaniu no i jest biała krecha 5 cm na szarej feldze.Opona calutka, felga też, wszystko się działo dosłownie przy prędkości 2km/h. Rysa nie jest wklęsła, ani postrzępiona. Czym to mogę przyretuszować?

Jesli chcesz zrobić to sam to lepiej bym odłożył ten pomyś na bok :p

Jak nie masz o tym pojęcia to możesz pogorszyć tylko efekt, ale jeśli chcesz zeby Twoi rodzice sie nie kapneli, to kup spraja i maluj, ale to na wlasna odpowidzialnosc.

Lepszym rozwiazaniem jednak bedzie pojechanie z tym do specjalisty, jesli nie ma duzo pracy to rano zawieziesz na nastepny dzien bedziesz mial, profesjonalnie dobierze ci lakier, albo go calego nałoży od początku, malowanie jednej felgi nie kosztuje dużo.

Jesli chcesz zrobić to sam to lepiej bym odłożył ten pomyś na bok :p

Jak nie masz o tym pojęcia to możesz pogorszyć tylko efekt, ale jeśli chcesz zeby Twoi rodzice sie nie kapneli, to kup spraja i maluj, ale to na wlasna odpowidzialnosc.

Lepszym rozwiazaniem jednak bedzie pojechanie z tym do specjalisty, jesli nie ma duzo pracy to rano zawieziesz na nastepny dzien bedziesz mial, profesjonalnie dobierze ci lakier, albo go calego nałoży od początku, malowanie jednej felgi nie kosztuje dużo.

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Sęk w tym, że zostawienie auta na 1 dzień nie wchodzi w gre. Powiem o tym-przyps, nie powiem też przyps (prędzej czy później się zorientują), więc nie wiem co mam zrobic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...