Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium zarabiarki i non-premium do zarabiania

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premium to najlepiej VIII i VI tiery.

VIII wiadomo do grania normalnych bitew, randomków. 

Z VIII polecam:

- FMC 50t

- AMX CDC

- IS 6

Z VI tierów:

- Type 64

- Skoda T 40

Z czołgów za srebro to najlepiej zarabiać V tierami np:

- KV 1

-T1 Heavy

Ogólnie to ciężko polecić CI jakiś czołg bo nie wiem jaki styl gry preferujesz. 

Opublikowano

Czołgi do zarabiania z drzewka:

-BDR-według mnie bardzo niedoceniany czołg, bo wystarczy 5 strzałów na bitwę żeby kasa ładna była. Nie jest mułowaty, czasem coś odbija, armata świetna, niezłe opuszczanie działa. Ja nie widziałem nim wad.

-kv1-standard

-cromwell-też standard +chyba najlepsza opcja na twierdze do zarabiania jeśli chodzi o czołgi "non-premium"

-is3-na twierdzy przy wygranej zarabia ~15k bez premium. (pewnie zaraz zostanę hejtowany za to, że podałem ciężką VIII, z drogimi pestkami ale zanim zdobyłem is5 to na twierdzy grając is3 zarabiałem regularnie przy jednoczesnym nabijaniu kostek)

Czołgi z drzewka:

-rudy/cromwell B/type 64 na twierdzy

-wszystkie VIII, na których gold nie jest tak bardzo konieczny (preferencyjny MM/dobra penetracja na zwykłych pociskach) chociaż skoro lubisz mobilne ciężkie to fcm chyba najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...