Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Bohater - Camille

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz mnie mecza te nowe postacie, kolejny troll pick do kolekcji bo wymyslaja jakies niestworzone rzeczy :D Ale przedstawienia postaci/zapowiedzi zawsze sztosik od Riotu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Fajny pomysł na zapowiedź, ale te napisy nawet na pełnym ekranie niezbyt wyraźne dla mnie :s

Zobaczymy w praniu jak champ będzie się prezentował. Trochę dziwny pomysł, żeby dodawać staruszkę do lola xD

Opublikowano

Co to kutwa jest? Już widzę że nie mają czego wymyślać i wpychają wszystko do tej gry, jak nie zjebany nowy client który nie działa to postacie które są nie przemyślane i potrzebują po 10 patchów by je zbalansować.

Jeżeli chodzi o postać to będzie jakiś assasyn pewnie który będzie rozpierdalał na one shooty każdego i pewnie jakiś cyber będzie :D

9u2pvr.gif

Opublikowano

Ooo wlasnie na takiego champa czekalem !

Kiedy on wychodzi? 

To będzie mój nowy main <3  Zaczepisty

1

111

#edit wydaje mi się ze te jej sznurki są inspiracją z attack no titan xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ooo wlasnie na takiego champa czekalem !

Kiedy on wychodzi? 

To będzie mój nowy main <3  Zaczepisty

1

111

#edit wydaje mi się ze te jej sznurki są inspiracją z attack no titan xD

Trójwymiarowy manewr, o tym samym pomyślałem :D Do tego prawie moja imienniczka XDDD Chyba będę miał nową postać do mainowania.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie napinajcie sie tak przecież nawet nie wiecie jakie ona będzie miała skille itp no ale fakt jeśli rito daje asasyna to przecież nie może być aż tak c*****y. Ostatnio też tak było wielka napinka lidzie pisali że będą mainować itp a co z tego wyszło? Wielkie gówno mówię tu o oczywiście irvenie ta postać jest najbardziej useless w grze xD

Jestem ciekawy kiedy wyjdzie może do końca miesiąca?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie napinajcie sie tak przecież nawet nie wiecie jakie ona będzie miała skille itp no ale fakt jeśli rito daje asasyna to przecież nie może być aż tak c*****y. Ostatnio też tak było wielka napinka lidzie pisali że będą mainować itp a co z tego wyszło? Wielkie gówno mówię tu o oczywiście irvenie ta postać jest najbardziej useless w grze xD

Jestem ciekawy kiedy wyjdzie może do końca miesiąca?

Trollujesz, prawda ?

Opublikowano

Koncza i sie pomysly i dlatego takie dziwne championy powstaja . Najpierw typek co robi tunele , pozniej smok co lata przez pol mapy . Teraz jakas babka z kosmosu. Az sie boje sezonu 7.

Opublikowano

Koncza i sie pomysly i dlatego takie dziwne championy powstaja . Najpierw typek co robi tunele , pozniej smok co lata przez pol mapy . Teraz jakas babka z kosmosu. Az sie boje sezonu 7.

Ja osobiście jestem zadowolony że wychodzą postacie które są inne niż poprzednie, czym więcej takich stworków/smoczków tym większa frajda i większy wybór champów. 

Zaś gdyby byli to sami ludzie typu "ezreal" i nie modyfikowali jego wyglądu tak jak "urgot" to ta gra byłaby taka sama jak inne i by niczym się nie wyróżniała, poza tym polecam poczytać historie bohaterów, ta gra z historią nie jest prosta, lecz bardziej skomplikowana niż się wydaje. 

Przez co, według mnie lepiej się gra. Wiedząc że każdy z graczy znajdzie tutaj coś co mu się spodoba. 

Chociaż fakt ivern im nie wyszedł, ale mam znajomego co zrobił nim 300k masterii i dalej gra -,-

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zgadzam sie z kolega wyzej. Nowe postacie dodaja swiezosci tej grze. Gdyby nic sie nie zmienialo  gralo by sie caly czas wedle jednego schematu a tak jest znacznie wiecej mozliwosci

u1lc.png
Opublikowano

Imo za dużo postaci teraz wychodzi, a za mało skupiają się na samej grze i tych starszych postaciach. Większość tych nowych championów nie jest za bardzo grana nawet, dalej wybierane są raczej stare, sprawdzone picki, a ta postać dla mnie to takie połączenie wszystkiego, niepotrzebnie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

jak mnie wkurwiajo te komiksy

nie dosc ze 2000 stron tego gowna najebanego

to jeszcze zadnych konkretnych informacji o postaci

no riot

zaimponowaliscie mi

Specjalista
Opublikowano

no riot

zaimponowaliscie mi

Tak rito działa już od dawna, mini zapowiedź nic więcej, trzeba czekać, nie wiem czemu masz z tym problem, niech pokażą już 15 champów i ich spelle, historie do przodu, bo nie ma o nich informacji.

@top

Myślę, że nowy mobilny assasyn, mam nadzieję, że te linki nie będą tym samym co ma kled, ale to się okaże  :D

Opublikowano

no riot

zaimponowaliscie mi

Tak rito działa już od dawna, mini zapowiedź nic więcej, trzeba czekać, nie wiem czemu masz z tym problem, niech pokażą już 15 champów i ich spelle, historie do przodu, bo nie ma o nich informacji.

@top

Myślę, że nowy mobilny assasyn, mam nadzieję, że te linki nie będą tym samym co ma kled, ale to się okaże  :D

kogo obchodzi skad wywodzi sie postac

wyglada troche jak lady legasus z teen titans xD

Opublikowano

Świetna jest, tak samo jak ktoś powiedział - bardzo przypomina mi Lin Beifong z Legendy Korry.

Assassin cyborg, mam nadzieję, że będzie miała super skillset, bo zapowiada się nowy main, Rengar nie daje mi już tyle funu co przed reworkiem. Nie mogę się doczekać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...