Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto CS:GO, a cheaty do metin2

kamugo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam sobie kupic cs go na allegro w celu sprzedaży waluty w grze (metin 2) za skiny i mam kilka pytań: 

-Czy za kupienie konta steam na allegro z sc go mogę dostać bana na to konto?

-Czy za używanie cheata m2bob lub samo posiadanie go na komputerze mogę dostać VAC bana? Słyszałem że ostatnio w jakimś teamie ktoś dostał bana w cs go za używanie cheata do gry metin 2 :D

Na zakupionym koncie raczej nie zamierzam grać, słuzyc ma ono tylko do wymiany skinami.

Opublikowano

tak, możesz dostać bana bo zakazany jest handel kontami. Do tego ten gosciu moze miec wszystkie dane jakie sa potrzebne do odzyskania konta i poprostu sobie te konto odzyskac.

nie mozna dostac bana za cheaty do innej gry.

Opublikowano

Po co kupowac konto skoro mozna kupic gifta od kolesia lol. Jak kupisz gifta to nic ci nie grozi. Do trejdowania sie skinami nie musisz miec cs bo inaczej csgolounge i inne strony zbankrutowalyby gdyby musialy kazdemu botowi kupowqc cs go. Sprawdzalem i bot nie ma cs a ma ekwipunek

Opublikowano

Nie muszę mieć cs do tradeowania skinów? Tylko wtedy nie będę mógł ich oglądać dokładnie, w każdym razie dzięki za info, ewentualnie sobie dokupię kluczyk do konta potem. Tylko co tymi cheatami:d. Słyszałem że zawodnik pompateam dostał bana za cheat do gry metin 2, ale chyba jak nie będę grał meczów to bana nie dostanę? Nie chciałbym stracić tych skinów czy czegoś tam wartosciowego:p.

Edit: podobno jak kupię klucz to muszę poczekać 30 dni zanim będę mógł się tradeowac skinami, czy dotyczy też to ich przyjmowania od innych graczy?

Opublikowano

Nie muszę mieć cs do tradeowania skinów? Tylko wtedy nie będę mógł ich oglądać dokładnie, w każdym razie dzięki za info, ewentualnie sobie dokupię kluczyk do konta potem. Tylko co tymi cheatami:d. Słyszałem że zawodnik pompateam dostał bana za cheat do gry metin 2, ale chyba jak nie będę grał meczów to bana nie dostanę? Nie chciałbym stracić tych skinów czy czegoś tam wartosciowego:p.

Edit: podobno jak kupię klucz to muszę poczekać 30 dni zanim będę mógł się tradeowac skinami, czy dotyczy też to ich przyjmowania od innych graczy?

nie wchodź na serwery zabezpieczone vaciem to nie dostaniesz

30 dni musisz czekać, żeby mieć rynek odblokowany, jak chcesz się wymieniać to czekasz 7 lub 14 dni. zrób sobie od razu token na telefonie (apka steam), bo tak to będziesz musiał tydzień na skiny czekać

tenor.gif

Opublikowano

nie wchodź na serwery zabezpieczone vaciem to nie dostaniesz

30 dni musisz czekać, żeby mieć rynek odblokowany, jak chcesz się wymieniać to czekasz 7 lub 14 dni. zrób sobie od razu token na telefonie (apka steam), bo tak to będziesz musiał tydzień na skiny czekać

Ok spoko ale jak zainstaluje ta Apple na telefon to i tak muszę czekać 30 dni na odblokowanie rynku? Zależy mi na tym żeby móc odbierać skiny i klucze od innych graczy zaraz po zdobyciu konta. Ale pewnie jedynym sposobem na odbieranie skinów od innych graczy jest kupno konta z odblokowany rynkiem (zależy mi tylko na odbiorze skinów jakby co).
Opublikowano

blokada na rynek a wymiany to 2 rozne rzeczy. jak masz aktywnego steam guarda przez 15dni i token to mozesz sie wymieniac, a z rynku zeby cos sprzedac trzeba czekac 30dni.. wiec mozesz odbierac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...