Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE rejestracja

xFreQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna gram  w lola i mam jedno pytanie, jak zarejestrować się na "PBE" ponieważ jak próbuje to przenosi mnie na główną stronę lola.
Są jakieś terminy kiedy jest to dostępne?

Opublikowano

Ludzie w wiekszosci czekaja miesiacami/latami na dostanie sie i nadal nie dostaja, wiec bardziej bym ci polecal zaopatrzenie sie w konto z jakiejs strony typu nulled lub po prostu kupic za ok. 1$, bo nie oczekiwalbym czegos ze strony riotu :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Powiem ci ze ja konto mam od s1 i tylko 2 razy załapałem się do pbe, a rok wcześniej wysłałem zapytanie czy bd mógł dolączyć i nadal nie dostałem :(

co do terminów to ktoś kiedyś mówił że oni tylko na początek miesiąca biorą, ale nie jestem co do tego przekonany

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Akurat mi o konto PBE nie jest ciężko, co zgłoszę to dostaję potwierdzenie i gram ;) Ale i tak nie masz co się tam pchać bo ping przekracza grywalną normę i na nic Ci się to zda, jak nawet nie zdążysz wycastować spelli, bo zdechniesz. Nie ma ogólnych terminów na zgłaszanie się, po prostu licz na szczęście.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tam jakiś rok temu się zgłosiłem i otrzymałem nawet nie wiem po jakim czasie bo zapomniałem o tym  xD Ale kiedyś jak wszedłem na email to właśnie ostałem link  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...