Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami grając na Faceit

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż normalnie grając uproszczony mmy , strony typu challenge me itd mam normalnie po 200 fpsów stałych . Problem zaczyna się gdy odpalam faceita . Czasami gra chodzi mi normalnie a czasami po prostu skaczą mi fpsy że nic nie mogę zrobić ( od 20 do 40 , w najgorszym wypadku do 4 , zdarzało się  niekiedy i  po 1 i 0 :X ) . Ktoś wie jak to rozwiązać ?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

W sumie to nie pomoże ale powiem ci że ja też na faceitach mam mniej fps ale nie aż tak. Możliwe że coś tam bardziej obciąża.

Napisz do supportu bo zapewne jakiś mają i może ci pomogą.

Opublikowano

Ja mam tak ze jak zminimalizuje csa i wlacze z powrotem to tez mam mniej fps.

Faceity maja dodatkowe pluginy ktore moga jakos tam obciazac komputer no ale nie powinny az tak bardzo :/

Podczas grania mma wlacz net_grapha i patrz na "var" (po prawej od fpsow). Jest to ociazenie procesora. Potem na faceicie zrob to samo i porownaj

Kantery Strikery !

Opublikowano

^ Raczej wy macie słabe komputery, nie miałem nigdy żadnych problemów z faceitem.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

^ Raczej wy macie słabe komputery, nie miałem nigdy żadnych problemów z faceitem.

Komputer złożony prawie z najnowszych części jakie w ogóle są do komputera , złożony 2 miesiące temu jest za słaby tak ? Puknij się w łeb , wszędzie łapie po 200 fpsów tylko nie na faceicie NIE ROZUMIESZ? Oczywiście również leci report za nic nie wnoszenie do tematu

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Faceit ma większy tickrate niż normalne serwery, przez co są drastyczne spadki fps. Osobiście mm'y gram na +200fps a na faceit nie rośnie powyżej 60. Spróbuj łączyć się przez konsole i obniż ustawienia graficzne na minimalne, może pomóc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ref . Nic nie działa a nadal mam takie spadki ...
@Edit . Doszły jeszcze freezy jak widze enemy to mi scina gre przez co nie mogę nic zrobić )

Co jest śmieszniejsze , nie raz nic nie tnie , nie mrozi , a nie raz caly czas....

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...