Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Gotówka Gta ONLINE!

gelooo94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:   Wirtualna gotówka w grze GTA ONLINE

Metoda kontaktu:           Email [email protected] 

Opis rzeczy: Sprzedaję gotówkę w pakietach jest ona w stu procentach legalna i nie dostaniesz za to bana.  Czemu  masz kupić ode mnie? A otóż mam tą gotówkę najtaniej na rynku i nie jest to jakieś 5 euro za 20 minut dropu  na którym zarobisz maksymalnie  15 mln  tutaj masz gotowe pakiety z pewną kwotą którą otrzymasz! 

Oczekiwana/oferowana cena:   Cena za pakiety: 20m -10zł  50m-20zł 100m-30zł  200m-50zł      (Oferta dla pomocników! Za każdego zdobytego klienta dla mnie otrzymujesz 5mln w GTA!)

Zdjęcia/inne informacje :     Nie mogę zdradzać swoich sekretów :)

//edit Są dwie możliwości płatności   Przelew bankowy lub Paypal :D!

Opublikowano

Lel piszesz ze jest legalne i nie dostanie sie za to bana ale potem piszesz ze przy kupnie pod zastaw mozesz wyslac film do rockstara czyli ban za to jest wiec nie jest to legalne :/.

Tak patrzac chcesz zarobic hajs kradnac i oszukujac :/.

Opublikowano

Sposób jest jak najbardziej bezpieczny bo jedyna osoba jaka może dostać bana to ja ponieważ tylko moje konto jest narażone na wykrycie :) A filmik jest rzeczą zabezpieczającą mnie przed zostaniem oszukanym. 

@MrSeligus  Skoro nie korzystałeś nigdy z moich usług i nie masz stu procentowej pewności do tego czy jestem oszustem proszę cię nie wypowiadaj się w tym temacie obrażając moją osobę wypraszam sobie.

Opublikowano

Wiem jak rockstar banuje nawet jak typ da ci hajs na sesji publicznej możesz dostać bana lul :/

Nie napisałem ze okradasz graczy tylko ich oszukujesz a okradasz rockstara lul

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem jak rockstar banuje nawet jak typ da ci hajs na sesji publicznej możesz dostać bana lul :/

Nie napisałem ze okradasz graczy tylko ich oszukujesz a okradasz rockstara lul

Dokładnie. Bana można dostać nawet za taką głupotę ze ktoś na czitach ci hajs pod nogi wrzuci... ( xD

A co dopiero za kupowanie hajus za pół darmo do człowieka który Okrada Firmę, I btw taki Handel ogólnie jest nieregulaminowy i w razie "przypału" dostanie równie dobrze bana osoba kupująca jak i sprzedająca.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum.

Jeżeli będziesz chciał ją przywrócić, to wyślij raport lub napisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...