Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Blokada rynku

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączyłem steam guard ponieważ chce wypłacić skiny z Drakemoon (pisze u nich coś o 7 dniach). Więc musze czekać 7 dni mając włączony steam guard i będę mógł wtedy wymieniać skiny?? Czy dłużej??

Jeśli załaduje 5 euro na steam to ile musze wydać żeby korzystać z rynku i czy  będe musiał czekać 30 dni ??

Co jaki czas będę musiał coś kupować żeby ciągle korzystać z rynku?

W jaki sposób można zablokować sobie wymiany / rynek?

Opublikowano

1. Masz zablokowane trade przez 7 dni

2. Gdy wpłacisz 5 euro możesz korzystać z rynku od razu albo musisz czekać 30 dni zależy czym płacisz [Ja płaciłem paypalem i czekałem 30 dni]

3. Gdy masz steam guarda na telefon to się nie musisz martwić bez kodu nikt nic nie zrobi

Opublikowano

Jak masz nowe konto to chyba trzeba kupić cos za minum 5euro albo tylko wpłacić. Tej blokady 30dni raczej sie nie da ominąć ja ją miałem na obu kontach i nie ominąłem jej.

Opublikowano

Jak masz nowe konto to chyba trzeba kupić cos za minum 5euro albo tylko wpłacić. Tej blokady 30dni raczej sie nie da ominąć ja ją miałem na obu kontach i nie ominąłem jej.

Wystarczy doładować portfel za kwotę nie mniejszą niż 5 €, a blokady 30 dniowej nie da się ominąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...