Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<< EndariaCraft >>

GCrXYT5.png

» Strona www / IP serwera: http://endariacraft.pl

» Wersja serwera: 1.2.5

» Typ serwera: Survival na Modach

» Ilość slotów: 20

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

» Modyfikacjehttp://www.technicpack.net/modpack/tekkit.552560/mods

Właściciel:

NexusiK

CZzwhn9.png

5688914797457051083248.png

g0PxgIu.png

Hej, wiem że wielu z was nie spodoba się ten serwer, ponieważ jest postawiony na bardzo starej wersji no ale cóż jakoś mam do niej sentyment i do tego ModPack'a więc postanowiłem stworzyć na nim serwer. Mam nadzieję że znajdą się chętni do gry. Start serwera już niebawem !! Dziękuję i pozdrawiam.

» CO NIECO NA TEMAT SERWERA:

Grę będziemy rozpoczynać na spawnie. Będziemy mieć na nim trzy teleporty, na mapę Surowcową, Targ oraz Strefę VIP.

--- Targ będzie miejscem gdzie za drobną opłatą będziemy mogli wynająć mały plac pod nasz sklepik. Itemy będzie można sprzedawać za pomocą Essentials Sign.

--- Surowcowa będzie mapą którą będzie resetowana co określony czas i na niej będzie można zbierać minerały do budowy naszych maszyn  i różnych innych przedmiotów. Będzie na niej zakaz tworzenia działek.

--- Strefa VIP będzie to wydzielone miejsce dla specjalnej grupy VIP, gdzie osoby z tej oto grupy będą mogli się spotykać i korzystać z dobrodziejstw ich rangi.

--- Co do działek to będzie można je tworzyć samemu z automatu stawiając odpowiedni blok rudy w zależności od swojej rangi. Działki będzie można tworzyć na głównej mapie. Mapa jest ograniczona do 8000 w każdą stronę od Spawna. Więcej na naszej stronie internetowej.

--- Z czasem postaram się stworzyć więcej atrakcji.

Opublikowano

@topic

Typ serwera to nie jest nazwa paczki lol ?

Opisz paczkę ktoś np. może nie wiedzieć jakie pluginy tam są (Adventure , Technical). Popraw wygląd prezentacji bo na razie w mojej ocenie 3/10

Opisz bardziej serwer, rozpisz się a moja ocena się zwiększy. Ale pamiętaj nie pisz 10 razy tego samego xD ja się nie dam tak zrobić :)

..

Hmm serwer zapowiada się fajnie lecz to nie wszystko. Ogarnięta administracja to więcej niż zapowiedź. Możesz mieć super full zapowiedź, ale możesz mieć w administracji 11 latka który będzie latał i np. niszczył rzeczy, zabijał graczy, strzelał piorunami.

Tak jak napisałem moim zdaniem prezentacja 3/10 , nie postarałeś się.

Opublikowano

@UP Zmieniłem typ serwera, dodałem link do listy pluginów, dodałem co nieco informacji o serwerze. Więcej postaram się dodawać w późniejszym czasie. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam .

Opublikowano

@topic

Jeszcze mogę się przyczepić nie pluginy tylko mody. A i tak wywalił bym kilka modów bo moim zdaniem są one nie potrzebne, 3/4 graczy nie będzie nawet ich używać. Jak potrzebujesz pomocy przy serwerze to chętnie Ci pomogę skontaktuj się na pw :)

Opublikowano

@up Oj przepraszam zaraz zmienię ;) Chodziło mi o modyfikacje A napisałem co innego :)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@INexusiKI

Przyczepie się do ostatniej rzeczy mam nadzieje, chodzi mi o te linki. Wyglądają strasznie użyj tego: http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=extras&sector=upload

I wklej to linki co masz w [] nawiasach kwadratowych

Wstaw równiesz spoiler

[.SPOILER]

TU LINKI W KWADRATOWYCH NAWIASACH

[./SPOILER]

Spoiler oczywiście bez kropek

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...