Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak całkowicie usunąć pliki CS:GO?

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powie mi ktoś jak jak usunać całkowicie cs go zrobiłem usuń lokalne pliki gry i nic sie nie usuneło 

graphic.png

Opublikowano

Ale po co ? To tak jakby wyrzucić 10 euro w ogień no chyba że dostales vaca ale to nic nie zmieni. Wpisz w gogle trwale usuniecie gry steam

Opublikowano

Ale po co ? To tak jakby wyrzucić 10 euro w ogień no chyba że dostales vaca ale to nic nie zmieni. Wpisz w gogle trwale usuniecie gry steam

bo mi sie coś zbugowało ze mam ciemny ekran w cs'sie 

graphic.png

Opublikowano

No to wejdz w folder z cs i usun recznie. Config i video tez usun

które usunać http://screenshot.sh/m1M2s4VziaIox a tutaj które cfg http://screenshot.sh/mGSoWIHIaFKgx

graphic.png

Opublikowano

No to wejdz w folder z cs i usun recznie. Config i video tez usun

czy tutaj dac więcej moze http://screenshot.sh/oB4I2aiWzhOYp

graphic.png

Opublikowano

Chcesz usunąć klikasz na grę w bibliotece steam i usuwasz zawartość lokalną.

robiłem i nie pomogło mi z tym problemem 

graphic.png

Opublikowano

Wchodzisz w folder steam - userdata - liczby ktore oznaczaja twoje konto - cfg i tam masz i kasujesz. A gra to steamapps i usuwasz cs

nie no nie wiem co jest grane usunołem i nadal mam zaciemniony ekran ale tylko na 1 koncie na drugim koncie jest wszystko w porządku 

graphic.png

Opublikowano

Wchodzisz w folder steam - userdata - liczby ktore oznaczaja twoje konto - cfg i tam masz i kasujesz. A gra to steamapps i usuwasz cs

nie no nie wiem co jest grane usunołem i nadal mam zaciemniony ekran ale tylko na 1 koncie na drugim koncie jest wszystko w porządku 

Do każdego twojego konta jest przypisana osobna konfiguracja może masz za małą gamme. 

Opublikowano

Do każdego twojego konta jest przypisana osobna konfiguracja może masz za małą gamme. 

Teraz w ogóle w kazdej grze mam ściemniony ekran czy to nie jest przez kartę graficzną ?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...