Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Elder Scrolls Online - darmowy weekend

Achaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś od godziny 19 możecie pobrać za darmo TESO i wypróbować przez kilka dni (dokładniej 4). Trial dotyczy wersji Steam (dla PC i MAC) chociaż podobna możliwość jest również na konsoli PlayStation 4 (konsolowcy zaczęli nawet wcześnie bo o 6:00). Zagrać można tutaj

Do pobrania jest trochę plików, ale warto dać szansę grze - zwłaszcza, że podstawka jest na promocji za 9,90 euro więc jak ktoś ma jeszcze jakieś fundusze w portfelu steam to się opłaca. 

banner_strefammo.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Olsnilo mnie ktoregos pieknego dnia i kupilem zlota edycje.Niczego chyba w zyciu tak nie zalowalem.Gra totalna porazka.

Opublikowano

Olsnilo mnie ktoregos pieknego dnia i kupilem zlota edycje.Niczego chyba w zyciu tak nie zalowalem.Gra totalna porazka.

Dlaczego gra jest porażką? ;)

Opublikowano

Hm, też zakupiłem złotą edycję i w sumie nie żałuje, chociaż czasu zbytnio nie mam nagranie. Świat jest ładny, questy niczego sobie. Dobrym przygotowaniem do tej gry było GW2, bo nie podchodziłem do ESO jak do typowej gry mmorpg. 

banner_strefammo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...