Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix - będą nerfy?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem sobie przerwę w lolu jednak wcześniej sobie zaplanowałem że jeśli mecha khazix będzie w promocji to go kupie.

Jak wygląda sytuacja khazixa po zmianach ? głównie chodzi mi o to czy nie jest za mocny, bo nie chce sytuacji ze kupie skina a dostanie mocnego nerfa.

Opublikowano

jeśli przeciwna drużyna warduje  krzaki i są czujni to nie zrobi zbyt dużo kha ale mocny jest, i każda postać która dostała buffy dostanie nerfa na pewno 

Opublikowano

Kha to postać, która jeśli nie naćpa się w early to praktycznie nic nie ma wkładu do gry. To samo Rengar. Ale tak łatwo nimi stompować early, że głupotą jest nie pickować ich jak są open.

Czy będą nerfy? Na pewno nie za szybko, a jeśli już to malutkie. Bo nie po to pracowali nad reworkami asasynów, żeby je odesłać do boba w ciągu 2 patchy. 

Akali to nawet chcą buffować w przyszłym patchu.

Zresztą Kha od początku do końca był grany. Jak nie pod full ad, to pod tanka na topie pod max W.

Opublikowano

Ja ci powiem, że ostatnio widziałem go na topie .platyna 3. i rengara na topie .diament 5. - po wygranym early kha, late przegrał i nie ma do tego wątpliwości według mnie jest wiele innych lepszych picków niż kha. prędzej dostałby buffa niz nerfa

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Do soloq jest bardzo silny, snowballing champion typowy. Jesli ogarniasz, ugrasz, nie powinien dostac nerfow a nawet jesli to bardzo male, na tyle male zeby nadal byl playable. Wiec powinienes smialo kupowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Myślę, że jeżeli będą nerfy, to minimalne. Jest mocny, ale po tych reworkach są zdecydowanie mocniejsze championy niż Kha.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Z tego czy słyszałem to na oznaczeniu ma 50% reset ze skilla z Q (nie sprawdzałem). Kha jest obecnie dość silny, nie zapowiadają się żadne zmiany jak na razie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...