Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C# - kilka pobocznych projektów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,

aktualnie biorę się w szranki z kilkoma projektami, które moja ambicja każe mi ogarnąć. Są to następująco:

- Sudoku wraz z opcją resolvera (czyli klasyk, coś co wannabe programista mieć powinien na GitHubie)

- Obfuscator .dll C# na poziomie kodu IL

- Wrapper C# dla API League of Legends

Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć do pracy nad którymkolwiek projektem (mam gdzieś poziom wiedzy, tłumacząc komuś cokolwiek sam utrwalę sobie wiedzę), dajcie znać na priv. Lubię pracować z kimś kto ma chęć się uczyć, praca również idzie wtedy znacznie przyjemniej, no i uczy pracy nad projektem w teamie a nie tylko samemu. Same plusy!

Oczywiście do każdego z projektów mam podstawy wiedzy, a resztę załatwią książki i google, więc brnięcie w ciemno to nie będzie. Projekty docelowo zarządzane poprzez oczywiście GitHuba.

Peace!

~Aye!

Opublikowano

Poprostu wrzuć projekty na githuba, kto będzie chciał ten sobie pobierze repo :) Może coś bym skrobnął, np kółko krzyżyk z komputerem. A dodatkowo jakbyś chciał to u mnie w opisie masz mój github też z wrapperem do gry Clash Of Clans, też możesz sobie coś tam dopisać :) Dużo nowości w API tej gry powstało więc jest co dopisywać.

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Chętnie mogę coś popisać, daj jakiś komunikator na pw.

W profilu jest Skype i Steam, co kto woli.

Poprostu wrzuć projekty na githuba, kto będzie chciał ten sobie pobierze repo :) Może coś bym skrobnął, np kółko krzyżyk z komputerem. A dodatkowo jakbyś chciał to u mnie w opisie masz mój github też z wrapperem do gry Clash Of Clans, też możesz sobie coś tam dopisać :) Dużo nowości w API tej gry powstało więc jest co dopisywać.

Na GitHubie mam na razie swoje podręczne biblioteki. Staram się wrzucać na GitHuba rzeczy dopiero wtedy, gdy mają chociaż jakiś prototyp z okrojonymi funkcjami. No chyba że robię coś z kimś, to wiadomo :)

Clash Of Clans sobie odpuszczę. Nie jaram się tą grą zbytnio, nie grałem i nie mam w planach próbować.

~Aye!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...